Vippi

VippiVippi on sana, jota käytetään usein kun puhutaan lainasta, jota saa nostettua ilman vakuuksia tai takaajia netistä suoraan tilille. Muita suosittuja sanamuotoja ovat esimerkiksi pikavippi, pikalaina ja pikaluotto. Vastoin yleistä käsitystä, vippiä saa nykyään haettua joustavalla takaisinmaksuajalla. OKvipin lainatuotteissa on pienet kuukausierät ja kiinteä 5% kuukausikorko. Takaisinmaksuerät eivät koskaan ylitä 220 euroa, vaikka nostaisit koko 3000 euron luoton!

Vippi voi olla lyhyt- tai pitkäaikainen laina

Vaikka vippi on monien mielessä palkkaennakkoluontoinen, alle kuukauden takaisinmaksuajan laina, sitä voi hakea nykyään myös huomattavasti joustavammin. OKvipin vippi onkin tarkoitettu nimenomaan muuttuvia rahatilanteita varten: voit hakea yhdellä lainahakemuksella vippiä niin usein kuin haluat! Maksamalla vippisi takaisin luottosaldosi nousee aina takaisin alkuperäiseen summaan, jonka jälkeen voit tehdä uusia nostoja. Luottotilimme toimiikin monella tapaa kuten perinteinen luottokortti.

Joustavalla takaisinmaksuajalla tarkoitetaan sitä, että voit maksaa lainan joko vähitellen, pienissä kuukausierissä tai kokonaisuudessaan kerralla takaisin. Jos nostat esimerkiksi 2000 euroa luottotililtäsi, voit maksaa sen 220 euron kuukausierissä pikkuhiljaa takaisin. Näin et kohtaa ikäviä yllätyksiä liian suurien ja yllättävien laskujen muodossa. Halutessasi voit myös maksaa koko lainan kerralla takaisin: säästät näin korkokuluissa.

Vipin hakeminen on helppoa

filesVipin hakemista varten tulee avata oma, henkilökohtainen luottotili. Se on helppoa ja nopeaa:

  1. Tunnistaudu hakemusjärjestelmään joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  2. Vahvista tulotietosi joko kätevällä Instantor-palvelulla tai lähettämällä kopio palkkatositteistasi asiakaspalveluumme
  3. Odota lainapäätöstä

Vippihakemusten käsittelyssä kestää tapauksesta riippuen 5-30 minuuttia. Huomaathan, että et saa lopullista lainapäätöstä ennen kuin olet vahvistanut tulotietosi. Lainoja käsitellään vuoden jokaisena päivänä. Lainaa voi hakea niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin: hakemusjärjestelmä toimii sulavasti laitteesta riippuen.

Vippiä voi maksaa takaisin pienissä erissä

Kun haet OKvipiltä lainaa, saat käyttöösi luottorajan josta voit tehdä juuri sen kokoisia nostoja, kuin haluat. Tämän lisäksi voit maksaa lainan takaisin sopivissa kuukausierissä. Kuukausierien suuruuksia voi vertailla sivustomme lainaliukurista. Tässä joitain esimerkkisummia:

  • 400 euron vippi – 98 euron kuukausierät
  • 1000 euron vippi – 160 euron kuukausierät
  • yli 2000 euron vipit – 220 euron kuukausierät

Halutessasi voit maksaa myös koko lainasumman kerralla takaisin. Maksamalla koko lainan yhdellä kerralla säästät korkokuluissa. Kuukausierillä maksaessakaan kulut eivät pääse yllättämään: vipissä on kiinteä 5% kuukausikorko. Pääasia on, että saat käyttöösi huolettoman luottotilin, joka toimii B-suunnitelmana pahojen päivien varalla.

Hae vippi heti tilille