100-3000€ vippi heti

Tarvitsetko vippiä? Et ole ainoa. Vippi on kätevä rahoitustuote, joka sopii erityisesti arjen pieniin ja keskisuuriin yllätyksiin, ja sitä hakee vuodesta toiseen yhä useampi suomalainen.

Milloin vippi on paras vaihtoehto?

Vippi heti tililleVippi heti ja helposti! Nollan prosentin korko ja vuosien maksuaika! Mainokset lupaavat kaikenlaista hullunkurista, ja niiden kanssa pitääkin olla tarkkana. Vippi on oikein käytettynä todella kätevä ja tehokas rahoitustuote, jolla korjaa erityisesti pieniä ja keskikokoisia rahareikiä, joita ovat esimerkiksi korjausta vaativa auto tai lääkärinlasku, joka pitää maksaa heti mutta jonka vakuutus korvaa vasta parin viikon päästä. Väärällä vipillä menetät kuitenkin turhaan jopa satoja euroja. Vippi ei myöskään sovi kaikkiin tilanteisiin. Älä koita rahoittaa esimerkiksi päihteidenkäyttöä tai uhkapelejä vipillä. Se on tie, joka johtaa pomminvarmasti luottotietojen menettämiseen ja henkilökohtaisiin talousvaikeuksiin.

OKVIPPI.fi:n vippi on joustava luottotili, jolta voi oikeastaan nostaa monta vippiä yhden sijaan! Homma toimii näin:

  1. Täytä hakemus
  2. Odota lainapäätöstä
  3. Nosta luottotililtä sen kokoisia vippejä kuin haluat, milloin haluat

Saat siis yhdellä hakemuksella nostettua vippiä niin usein kuin haluat! Vippimme toimiikin pitkälti kuten luottokortti. Sitä mukaa, kun maksat laskujasi, saldo kasvaa takaisin täyttä luottorajaa kohti. Luottotili onkin kätevä ja fiksu valinta, jos tiedät tarvitsevasi jatkossakin pientä taloudellista buustia.

Vippi heti tilille – 365 päivää vuodessa

time-is-moneyVippiämme voi hakea vuoden jokaisena päivänä, ja vippejä tilitetään kello 07-23. Huomaathan, että emme voi maksaa luottoja tilille yöaikaan. Suomen lainsäädäntö kieltää lainojen myöntämisen ja maksamisen klo 23-07 välillä. Jos joku lainayritys maksaa luottoja tilille tähän aikaan, he kiertävät tai rikkovat sääntöjä.

Kun haet vippiä, lainankäsittelijämme ottaa sen käytännössä välittömästi käsittelyyn. Hakijan tiedot tarkastetaan, lisäksi muodostamme tulo- ja taloustietojesi perusteella kokonaisarvion luottoriskistä. Tämän perusteella tehdään päätös luottorajan suuruudesta. Se voi olla mitä tahansa 100 ja 3000 euron välillä.

Muistathan, että tulotietojen toimittaminen on tärkeä osa hakemusta. Helpoiten se onnistuu automatisoidun Instantor-järjestelmän avulla. Voit halutessasi lähettää myös esimerkiksi palkkanauhan skannattuna tai kirjepostilla. Nopeiten hakemuksesi käsitellään kuitenkin Instantor-vahvistuksen myötä. Jos lähetät tulotiedot manuaalisesti WhatsApp- tai sähköpostiviestillä, hakemuksen käsittelyssä kuluu noin 30-60 minuuttia.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle