Heti tilille: 100 euron vippi

Joulun alla rahaa kuluu huomattavasti enemmän kuin tavallisen kuukauden aikana. Toisille taloudellista helpotusta tulee joulukuun alussa veronpalautusten muodossa, mutta osa joutuu ikäväkseen maksamaan useamman satasenkin mätkyt. Tämän lisäksi pitäisi hankkia joululahjat sekä -ruuat. Ilman säästöjä kaikkea tuskin pystyy maksamaan ja hankkimaan, ja kuitenkin haluaisi viettää perinteisen joulun kinkkuineen kaikkineen.

Taloudellisessa ahdingossa joulustressi voi näyttäytyä aivan eri tavalla verrattuna perinteiseen joulustressaajaan, joka hankkii paketteja, laittaa kotia jouluiseksi tai varaa kinkkua, savukalaa ja laatikoita myyjäisistä. Kyllä perheelleen kuitenkin aina joulun saa tehtyä. Ei ole ollenkaan huono idea ottaa joulun alla pieni vippi. Lainalla saa hankittua esimerkiksi sen kinkun, joka niin tiiviisti kuuluu suomalaisten joulupöytään. Jo 100 euroa riittää kinkun ja laatikoiden hankkimiseen. Lahjoista voi aina karsia. Tärkeintä joulussa on joka tapauksessa yhdessäolo läheisten kanssa.

Joustoluotto: 100 euron vippi heti tilille

Joustoluotto on joustava luottotili. Se on laina, jolta lainanhakija voi tehdä nostoja aina tarpeensa mukaan. Joustoluotossa lainanhakijalle annetaan 2000–3000 euron luottoraja, jota hän saa käyttää haluamallaan tavalla. Joustoluotto toimii siis kuin luottokortti, mutta tili on lompakon sijaan netissä. Tällä tavoin lainaa käyttää harkitummin tarpeeseen.

Joustoluotto on parhaimmillaan vippi, joka tukee arjen taloutta. Se auttaa ennen palkkapäivää täyttämään jääkaapin. Nosta esimerkiksi 100 euroa ja jätä loput lainasta luottotilille. Toisaalta suurempaan tarpeeseen voit nostaa vaikka 1500 euroa. On täysin oma asiasi, kuinka haluat joustoluottoa käyttää. Nostoja voi tehdä niin usein tai harvoin kuin haluaa ja tarve vaatii. Samoin nostojen koko on täysin päätettävissäsi.

Joustoluotto on myös siitä kätevä lainamuoto, että vippi siirtyy tilille heti. Haettuasi ja avattuasi joustoluoton lainahakemuksia ei tarvitse enää erikseen täytellä. Nostoja voi tehdä netissä tai tekstiviestillä, ja rahat ovat tilillä tuossa tuokiossa.

Takaisinmaksu onnistuu ennalta määrätyissä kuukausierissä, joten pystyt ennakoimaan menoja kuukausittain. Mitä enemmän luottoa on nostettu, sitä suuremmat kuukausierät. Joustoluoton voi maksaa takaisin myös kokonaisuudessaan, jos se sopii tilanteeseen paremmin.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle