Uudet pikavipit

Rahoitusalan yritykset haluavat palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Uusia lainatuotteita kehitellään. Korkoprosentteja viilataan ja tuotteista pyritään saamaan entistäkin kannattavampia myös asiakkaan näkökulmasta. Perinteiset parin sadan euron pikavipit eivät palvele kaikkia, joten niiden rinnalle on pitänyt kehittää uutta.

Joustoluotto tuli avuksi tarjoamalla isompaa lainaa, mutta pienten nostojen ominaisuudella. Pikavipit saa tilille muutamassa minuutissa, kunhan on ensin avannut itselleen joustoluottotilin. Henkilökohtaisen luottotilin voi avata helposti verkossa täytettävällä lainahakemuksella.

Kulutusluotto sen sijaan lukeutuu kategoriaan usean tuhannen euron pikavipit. Tosin eihän noin isoa lainaa enää pikavipiksi miellä. Siksi sen nimi onkin Kulutusluotto. Sen kuitenkin saa tilille aivan yhtä nopeasti kuin perinteiset pikavipit.

Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään kuitenkin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Hyväksytyn lainahakemuksen myötä rahat ovat tililläsi.

Nyt villitsevät uudet pikavipit

Uudet pikavipit täydentävät rahoitusyhtiöiden aiempaa lainavalikoimaa. Kaikenlaista kokeilua on vuosien varrella nähty, mutta nykyään myönnettävät uudet pikavipit ovat ihan omaa luokkaansa. Lainaa saa tällä hetkellä ilman kuluja tai korkoa. Käytännössä se on siis ilmaista lainaa. Uudet pikavipit saa ihan ilmaiseksi.

Myös OKvipin ohella Lainasto Oy:n lainaperheeseen kuuluva NordCredit-lainapalvelu on alkanut myöntää lainaa kuluttomasti ja korottomasti. Uudet asiakkaat saavat pikavipit tililleen kuluttomasti kahdeksi viikoksi. Uusi lainatuote on nimeltään Kuluton, ja sitähän se onkin!

Kuluton pikalaina on suuruudeltaan 100–300 euroa. Sen todella saa kahdeksi viikoksi ilman kertyvää korkoa. Jos lainaa ei maksa takaisin sopimusehtojen mukaan kahdessa viikossa, se muuttuu automaattisesti korolliseksi 12 kuukauden lainaksi. Tällöin pikavippi maksetaan takaisin pienissä kuukausierissä.

Tutustu Nordcreditin uuteen lainatuotteeseen lainapalvelun verkkosivuilla!

Uudet pikavipit ovat erinomainen keino rahoittaa odottamattomia menoja. Ne tulevat avuksi, kun taloudellinen tilanne kaipaa tukea.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle