UKK

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen on helppoa: kirjaudu hakemusjärjestelmään, syötä yhteystietosi, lainasumma ja tilinumerosi. Voit lukea tarkemmin lainan hakemisesta Laina – Hae lainaa -sivulta.


Mitä dokumentteja lainahakemukseen tulee liittää?

Kun haet joustavaa luottorajaa, tarvitsemme vahvistuksen tuloistasi. Voit todistaa tulosi lähettämällä kopion viimeisimmästä palkkakuitistasi, viimeisen kolmen kuukauden tiliotteesta, viimeisimmästä vahvistetusta verotuspäätöksestäsi tai eläkepäätöksestäsi.


Kuinka paljon lainaa pitää lyhentää kuukaudessa?

Luoton minimilyhennys on 20% avoimesta saldosta, mutta kuitenkin väh. 50€ ja korkeintaan 300€. Minimilyhennyksen koko riippuu luoton koosta. Voit tarkastaa minimilyhennyksen koon sivustomme lainaliukurin avulla. Esimerkiksi 100 euron luoton minimilyhennys on 50 euroa, ja 2000 euron luoton minimilyhennys 250 euroa.


Voiko eräpäivää siirtää?

Eräpäivän siirto on mahdollista, mutta sitä harkitaan joka kerta tapauskohtaisesti. Voit tiedustella asiaa asiakaspalvelustamme.


Mitä tapahtuu, jos en maksa laskua ajoissa?

HUOM! Otathan aina yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tiedät että et pysty maksamaan laskujasi ajoissa. Koitetaan löytää yhdessä asiaan ratkaisu.

Mikäli et maksa laskuasi, tulkitaan tilanne sopimusrikkomukseksi. Maksamattomasta laskusta voidaan periä korkolain mukainen viivästyskorko ja perintälain mukaiset muistutus- ja perintäkulut. Lähetämme muistutuksen 14 vuorokauden kuluttua eräpäivästä. Jos tähänkään eräpäivään ei ehdi, laina siirtyy perintään.


Yhteystietoni ovat muuttuneet. Pitääkö minun ilmoittaa asiasta?

Kyllä. Ilmoitathan yhteystietomuutoksista (osoite, sähköposti, puhelinnumero) asiakaspalveluumme.


Mikä on vipin korko?

Luoton nimelliskorko on 60%. Luoton todellinen KSL:n mukainen vuosikorko 3000 euron luotolle on 118,22% ja 2000 euron luotolle 128,80%.


En löytänyt kysymykseeni vastausta UKK-sivulta. Mihin voin ottaa yhteyttä?

Asiakaspalvelumme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 08-22 ja viikonloppuisin klo 12-20. Älä epäröi ottaa ongelmatilanteissa yhteyttä.