Rahaa nopeasti tilille

Yllättikö odottamaton meno? Äkilliset kulut aiheuttavat tavallisesti stressiä ja jopa ahdistusta. Tilanteeseen kaipaa nopeaa ratkaisua, joka ei samalla kaada koko taloutta. Kuukausibudjetti voi kuitenkin olla tiukka. Sillä ei välttämättä pysty kustantamaan kaikkia yllättäviä menoja – ei varsinkaan niitä suurimpia.

Erilaisia rahoitusratkaisuja löytyy nykyään enemmän kuin koskaan aiemmin. Perinteisten pankkilainojen rinnalle on noussut kasa muitakin keinoja rahoittaa odottamattomia menoja. Muutos käynnistyi kymmenisen vuotta sitten pikavippien rantautuessa Suomeen, ja nykyään pikavipeistä on kasvanut potentiaalinen rahoituskeino.

OKvippi tarjoaa joustavaa lainaa. Lainatuotteemme joustoluotto on vakuudeton laina, joka joustaa lainanhakijan tilanteen mukaan. Se voi olla pikavippi tai asteittain suurempi laina. Kukin saa käyttää joustoluottoa haluamallaan tavalla. Joustoluotolla saat rahaa nopeasti tilille.

Rahaa nopeasti tilille: joustoluotto

Joustoluotto on joustava, vakuudeton laina. Se on 100–3000 euron luotto, jota tilinhaltija voi käyttää aina tarpeen mukaan. Joustoluotto on pikavippi, mutta samalla myös suurempi laina. Se on kuin luottokorttiverkossa, joka auttaa talouden notkahtaessa.

Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan. Tämän myönnetyn luottorajan puitteissa voit tehdä nostoja aina tarvittaessa. Voit nostaa 200 euroa maksaaksesi uudet silmälasit tai 1500 euroa esimerkiksi takuuvuokraa varten. Joustoluotto joustaa aina tarpeesi mukaan.

Joustoluottoa voi hakea vaivattomasti turvallisella nettihakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin.

  1. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi Instantor-palvelun kautta tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat heti alustavan luottopäätöksen, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät heti.

Hakemuksia käsitellään lainapalvelujen aukioloaikoina. Tällöin lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa. Yöllä lähetetyt hakemukset käsitellään aamulla heti lainapalvelujen avauduttua.

HAE JOUSTOLUOTTO!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle