Pikavippi heti tilille 24h

Yllättikö sähkölaskun suuruus? Pitäisikö tuleva lomamatka maksaa heti, mutta osa rahasta puuttuu? Oletko rahaa vailla? OKvippi tarjoaa ratkaisua, jolla pikavippi saadaan heti tilille 24h!

Hae pikavippi ja saat rahat heti tilille 24h

OKvipillä on tarjota asiakkailleen joustava rahoitusvaihtoehto, joka toimii kuin pikavippi tai luottokortti netissä. Parhaassa tapauksessa sitä voi siis hyödyntää luottokortin tavoin. Avaamalla henkilökohtaisen luottotilin voit tehdä nostoja juuri silloin, kun pikavippi on ajankohtainen. Saat rahat heti tilille ympäri vuorokauden 24h.

Joustoluotto muotoutuu asiakkaan tarpeisiin nimensä mukaisesti joustavasti. Se on kuin pikavippi, luottokortti tai muu laina. Voit hakea lainaa 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Hakemukset hyväksytään saapumisjärjestyksessään lainapalvelujen aukioloaikoina. Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi voit nostaa rahaa vuorokauden ympäri aina tarpeesi mukaan. Nostamasi pikavippi tulee tilille heti kellon ympäri 24h.

Pikavippi tilille 24h ja heti helpotusta arkeen

Pienikin pikavippi voi nostaa elämänlaatua ja tuoda helpotusta arjen menoihin. Joustoluotto tuo myös taloudellista turvaa. Nostat tarpeesi mukaan niin usein kuin haluat. Toisinaan riittää pienempi pikavippi, joskus saatat tarvita suuremman summat. Rahat saat tilille heti 24h eli ympäri vuorokauden lainasumman suuruudesta riippumatta.

Lainan hakeminen on tehty yksinkertaiseksi ja helpoksi. Lainahakemusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset, henkilötunnuksen sekä tositteen, josta selviää taloudellinen tilanteesi, esimerkiksi palkkakuitti tai tiliote. Tietoja käytetään ainoastaan luottoriskin arvioimiseen. Liian suuresta luottorajasta voi tulla ongelma, jos asiakas ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Pikavippi on nopea, väliaikainen apu.

Voit hakea lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa. Lainahakemuksia otetaan vastaan ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainapalvelun aukioloaikoina lainahakemukset hyväksytään muutamassa minuutissa ja pikavippi maksetaan heti tilille. Luotonantajan lainapalvelun aukioloaikojen ulkopuolella jätetyt hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina. Kun saat hyväksytyn lainapäätöksen joustoluotostasi, voit siirtää rahaa heti tilille 24h vuorokaudessa.

Hae pikavippi!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle