Pikavippi 50 euroa – riittääkö laina?

money-1005477_1920On totta, että välillä pienikin lainasumma voi olla iso apu. Esimerkiksi 50 euron pikavippi kustantaa ruokakaupasta jo ison kassillisen ruoka-apua arkeen. Samalla summalla voi maksaa esimerkiksi erääntyvän puhelinlaskun tai jopa pienen sähkölaskun. Toki kaikki on myös hyvin suhteellista. Toiselle 50 euron pikavippi on oikeasti iso raha, kun taas toisen arkeen se ei tuo lohtua juuri ollenkaan.

Myös lainantarjoajien mielestä 50 euroa on pieni pikavippi – jopa liian pieni. Sen vuoksi sellaisia ei juuri enää myönnetäkään, vaan pienin mahdollinen pikavippi on 100 euroa. On kuitenkin yksi keino nostaa tililleen niinkin pieni pikavippi kuin 50 euroa: joustoluotto.

Joustoluotto on käytännössä joustava luottotili, jolta voit tehdä haluamasi kokoisia nostoja niin usein kuin tarvitsee. Lainanhakija saa oman henkilökohtaisen luottorajan 100–3000 euroa ja voi sen sisällä tehdä nostoja. Miniminosto on aiemmin mainittu 50 euron pikavippi.

Nosta 50 euron pikavippi niin usein kuin tarvitsee

metro-1179249_1920Joustoluoton selkeä plussa on siinä, että se soveltuu monenlaiseen käyttöön. Jos tarve on pienempi pikavippi, voit todella nostaa vain tarvitsemasi 50 euroa. Lisäksi maksat korkoa ainoastaan nostetusta lainasta. Luottotili ja sen käyttövarat eivät kerrytä korkoa lainkaan. Voit siis hakea lainaa ja avata joustoluoton myös eräänlaiseksi hätävaraksi. Ikinä ei voi tietää, millainen taloudellinen kriisi odottaa kulman takana.

Lainahakemuksia käsitellään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina, mutta hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen luottotili on auki ja voit tehdä nostoja ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pikavippi ei ole koskaan ollut näin helposti nostettavissa! Olipa summa 50 euroa tai 1500 euroa pikavippi on tililläsi muutamassa minuutissa.

Joustoluoton vahvuus on juuri sen joustavuudessa. Se joustaa nostoissa, mutta myös takaisinmaksussa. Halutessasi voit lyhentää nostetun lainan pois kokonaisuudessaan ja maksaa sen siis kerralla pois. Lainaa voi kuitenkin lyhentää myös joustavasti kuukausierissä. Kuukausittaisten maksujen koko riippuu avoinna olevan lainan määrästä. Yksittäinen kuukausierä ei kuitenkaan ikinä ylitä 300 euron maksua, vaikka koko luottotili olisi nostettu tyhjäksi.

Hae lainaa!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle