Pikavippi 20v hakijalle?

Oletko 20-vuotias ja tarvitset pikavippiä? Et ole yksin – yhä useampi suomalainen nuori kokee, ettei tilillä ole tarpeeksi täytettä ja päätyy näin hakemaan lainaa eri luotonantajilta.

 

Pikavippiä saa 20-vuotiaana jopa 3000€

Pikavippi 20vMonet luulevat, että 20-vuotiaana ei ole toivoa saada muutamaa satasta enempää lainaa, se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Pikavippiä saa nykyään luotonantajasta riippuen sadasta eurosta jopa aina tuhansiin euroihin asti. Ikä ei ole tärkein kriteeri: tärkeää on, että olet vastuullinen rahankäyttäjä ja että pystyt maksamaan pikavipin ajoissa takaisin.

Kun haet pikavippiä, joudut todennäköisesti todistamaan tulosi esimerkiksi palkkakuitin avulla. Se on normaalia: tämä on välttämätön prosessi, jonka avulla luotonantaja voi muodostaa selkeämmän kokonaiskuvan luottoriskistä ja lainanhakijan talouden tasapainosta. Näiden tekijöiden perusteella voidaan määritellä, kuinka iso luottoraja asiakkaalle voidaan myöntää. Joskus se on 500 euroa, joskus jopa 3000 euroa. Joskus taas hakijan taloustilanne on niin huono, että luottoa ei voida myöntää lainkaan. Jokainen tapaus on oma yksilönsä.

 

Ole tarkkana, kun haet pikavippejä

Pikavippi ei ole aina samanlainen. Kun haet vippiä monesta eri paikasta, saat hyvin erilaisia tarjouksia.

Pikavipin muuttujat

  • Laina-aika
  • Takaisinmaksuerien suuruus
  • Korko
  • Muistutusmaksut

Jokainen lainanhakemistilanne on erilainen. Joskus tarvitset vain vähän maksuaikaa. Tämä on yleistä, kun haetaan esimerkiksi palkkaennakkona toimivaa vippiä. Ei olekaan ollenkaan tavatonta, että tällaiselle vipille tarvitsee vain viikon takaisinmaksuaikaa. Joskus tilanne on kuitenkin toinen – edes puolen vuoden takaisinmaksuaika ei välttämättä riitä, jos pikavippi on haettu jotain akuuttia ongelmaa varten, kuten auton korjaamista tai suurta lääkärilaskua varten.

Muista aina tarkastaa yllämainitut neljä päätekijää, kun haet lainaa. Kun luet lainaehdot ja lainasopimuksen tarkasti läpi, et joudu ongelmiin kun laskut tipahtelevat postilaatikkoosi.

 

Pikavippi voi olla pelastava enkeli

Vaikka tällä lainatuotteella on huono maine, se on oikein käytettynä varsinainen ”life-saver”. Pikavipin erikoisuus on se, että sitä saa haettua hyvin nopeasti tilille. Jopa 20-vuotias henkilö voi nostaa vippiä vuoden jokaisena päivänä minuuttien sisällä tililleen. Tulee toki muistaa, että pikavippihakemuksen käsittelyssä voi tapauksesta riippuen kestää – pikavippejä ei myönnetä esimerkiksi yöaikaan, minkä myötä yökukkujat eivät saa rahaa välittömästi tililleen. Tämä johtuu tiukasta lainsäädännöstä: ihmiset ottivat liikaa aamuyön humalaisia tekstarivippejä ja hommalle laitettiin stoppi.

Muistathan hakea pikavippiä aina vastuullisesti. Voit lukea lisää vastuullisesta vippaamisesta Vastuullisuus-sivulta. Se ei ole kenenkään voitto, että lainanhakija jättää velkansa maksamatta. Asiakas menettää luottotietonsa ja yritys kärsii luottotappion. Tämän takia alalla on nykyään tiukemmat haravat käytössä kuin ennen: et saa lainaa, ellet omaa tasaisia tuloja ja vastuullista rahankäyttöhistoriaa.

 

Mitä 20-vuotias vippaaja tarvitsee hakemusta tehdessään?

filesTarvitset hakemusta tehdessäsi verkkopankkitunnuksetsosiaaliturvatunnuksesi sekä tositteen tuloistasi. Näiden avulla voit tunnistautua järjestelmään ja tarjota todisteen rahatilanteestasi. Näin luotonantaja saa tehtyä kokonaisvaltaisen lainapäätöksen, joka perustuu henkilökohtaiseen taloustilanteeseen, eikä pelkästään luottotietoihin.

 

Olen 20-vuotias, ja olen menettänyt luottotietoni – saanko pikavippiä?

Valitettavasti OKvippi.fi ei myönnä pikavippiä luottotietonsa menettäneille henkilöille. Jotkut alalla toimivat yritykset tekevät kuitenkin näin. Kun asiakas on menettänyt luottotietonsa, luotonantajalle muodostuu liian suuri luottotappion riski, minkä myötä on hankalaa päätyä siihen johtopäätökseen, että asiakkaalle olisi voitollista myöntää lainaa. Täytyy muistaa, että maksamaton laina ei hyödytä ketään: se ajaa hakijan syvemmälle henk. koht. talousahdinkoon ja aiheuttaa lainan myöntäjälle tappion. Suosittelemme, että koitat hakea lainaa joltain toiselta yritykseltä. Jos taloustilanteesi on hyvä ja sinulla on tarjota lainalle takaaja, voi olla että saat joltain yritykseltä lainaa.

 


Takaisin Ajankohtaista-sivulle