Pikavippi 20-vuotiaalle

Pikavippi on tavallisesti 100–400 euron laina, joka myönnetään 18 vuotta täyttäneille. Se on nopea arjen apu tilanteisiin, joissa tarvitsee taloudellista tukea. Pikavippi riittää kustantamaan esimerkiksi erääntyneen sähkölaskun, kuntosalikorttiin tai ylinopeussakot.

Pikavippi on kertalaina, joka maksetaan tilille kokonaisuudessaan. Pikavipin laina-aika on yleensä 12 kuukautta. Laina maksetaan siis takaisin vuoden kuluessa kuudessa kuukausierässä.

Lainaa saa nykyään myös täysin kuluttomasti ja korottomasti. NordCredit Kuluton on 100–300 euron koroton luotto, jonka laina-aika on 14 vuorokautta. Laina maksetaan siis takaisin kahden viikon kuluessa. Kun lainaat esimerkiksi 200 euroa, maksat tasan 200 euroa takaisin. Mikäli laina-aika ylittyy, muuttuu kuluton laina vuoden korolliseksi pikavipiksi. Pikavippi maksetaan siis takaisin perinteisen pikavipin tavoin 12 kuukauden aikana.

Joustoluotto – pikavippi 20-vuotiaalle

Joustoluotto on laina, joka myönnetään 20-vuotiaalle. Se on 100–3000 euron joustava luotto. Laina mukautuu täysin lainanhakijan tarpeeseen, joten lainanhakija saa itse päättää nostojen koosta ja määrästä. Parhaimmillaan joustoluotto toimii kuin luottokortti netissä. Se on samanaikaisesti pikavippi ja keskisuuri laina. Joustoluoton 2000–3000 euron luottoraja joustaa ketterästi tilanteen mukaan.

Joustoluottoa voi hakea ympäri vuorokauden netistä löytyvällä lainahakemuksella.  Hakemus on jätetty tarkoituksella yksinkertaiseksi. Näin se on nopea ja helppo täyttää.

  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä hakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
  • Varmista tulotiedot Instantor-palvelun kautta tai lähettämällä liite
  • Odota lainapäätöstä
  • Rahat ovat tililläsi

Lainahakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin. Myös lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa. Alustavan päätöksen saat heti hakemuksen lähetettyäsi.

Lainaa voi todella hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemuksia ei kuitenkaan käsitellä öisin, vaan ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yöllä lähetetyt lainahakemuksen käsitellään aamuisin saapumisjärjestyksessään.

Joustoluotto joustaa myös takaisinmaksussa. Lainaa voi maksaa takaisin tasaisesti ennalta määritellyissä kuukausierissä. Maksuerien koko riippuu nostetun lainan määrästä. Lisäksi joustoluoton voi maksaa takaisin kerralla kokonaisuudessaan.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle