Pikalainat heti tilille

On olemassa kärsimättöminä ihmisiä, impulsiivisia ihmisiä ja äkkipikaisia ihmisiä. Näitä kaikki ihmistyyppejä yhdistää se, että kaikki pitää saada ja kaiken on tapahduttava heti. Asiat tapahtuvat nopeasti ja saattavat muuttaa suuntaa yllättäen.

Se voi olla uusi sohva tai matto, joka on pakko kotiuttaa heti. Joku saa ehkä vision uudesta tatuoinnista, joka pitää saada hakattua ihoon heti. Kenties iskee pakottava tarve päästä kampaajalle heti ja saada vaihtelua elämään uuden kampauksen myötä. Suosikkibändisi on tulossa Suomeen keikalle ja liput on ostettava heti, kun ne tulevat myyntiin.

Paljon olisi kivoja, toteutettavia asioita. Miten sitten rahoittaisi tällaiset yllättävät ja omalla tavallaan pakolliset menot? Tilillä ei välttämättä ole juuri nyt rahaa keikkalippuihin. Tatuoinnitkin voivat olla yllättävän kalliita, jos niihin haluaa kokoa ja väriä. Onhan se kuitenkin ihan ymmärrettävää, että kun joku visio syntyy, se on toteutettava. Oli kyseessä sitten mainittu sohva tai kampaajakäynti.

Yksi vaihtoehto ovat pikalainat, jotka nauttivat nykyään hieman paremmasta maineesta kuin bisneksen rantautuessa Suomeen. Niiden positiivinen puoli on myös siinä, että pikalainat saa heti tilille.

Hae joustoluotto, saat pikalainat heti tilille

Joustoluotto on OKvipin tarjoama lainatuote. Se joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan, ja pikalainat saa tilille heti. Joustoluotto on 100–3000 euron suuruinen luottotili, jolta asiakas voi tehdä haluamansa kokoisia nostoja aina tarvittaessa ja niin usein kuin haluaa. Pikalainat todellakin saa heti tilille, ja niiden takaisinmaksussa joustetaan.

Lainahakemuksen voi täyttää milloin itselle parhaiten sopii – jopa keskellä yötä. Hakemukset käsitellään aina lainapalvelujen aukioloaikoina. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa rahaa heti tilille. Voit hyödyntää pikalainat nostamalla haluamasi kokoisia summia juuri silloin, kun tarve on.

Halutessasi voit maksaa koko lainasumman kerralla takaisin, ja säästää näin korkokuluissa. Takaisinmaksu onnistuu kuitenkin myös sopivasti pienemmissä kuukausierissä. Kuukausierien suuruuksia pääset vertailemaan Okvipin lainalaskurilla. Tässä kuitenkin esimerkkinä muutamat pikalainat:

  • 400 euron laina – 98 euron kuukausierissä
  • 800 euron laina – 196 euron kuukausierissä
  • 1500 euron laina – 250 kuukausierissä

Joustoluotolla saat huolettoman luottotilin, joka toimii vaikka hätävarana taloudellisiin kriiseihin. Avaa ilmainen luottotili jo tänään.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle