Pikalaina 20v on joustava vippi nuorelle

Pikalaina 20v on joustava luottotili. Se on vakuudeton 100-3000 euron joustoluotto, jota lainanhakija voi hyödyntää oman tarpeensa mukaan. Tililtä voi nostaa useita pikavippejä, mutta tarvittaessa myös suurempaa lainaa. Pikalaina on suunniteltu kattamaan täysin lainanhakijan tarpeet. Joustoluotto kattaa akuutit kulut minuuteissa.

Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi 2000-3000 euron luottorajan. Tämän rajan puitteissa voit tehdä nostoja odottamattomien menojen yllättäessä. Joustoluotto on kätevä apu, kun talous kaipaa yllättäen ulkopuolista tukea.

Joustoluottoa myönnetään lainapalveluiden aukioloaikoina, vaikka sitä voikin hakea ympäri vuorokauden. Öisin lähetetyt lainahakemukset käsitellään aamuisin saapumisjärjestyksessään.

Lainapalveluiden aukioloajat:

Arkisin klo 8:00-22:00
Viikonloppuisin klo 12:00-20:00

Hae pikalaina 20v ja tee nostoja joustavasti

Pikalaina 20v haetaan sähköisellä lainahakemuksella. Sen voi täyttää lainapalvelun verkkosivuilla mihin tahansa vuorokauden aikaan ja millä tahansa älylaitteella. Toisin sanoen lainaa voi hakea ympäri vuorokauden älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa ja nopeaa.

  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä lainahakemukseen tarvittavat henkilö- ja tulotiedot
  • Varmista taloustietosi Instantor-palvelua käyttämällä tai lähettämällä liite
  • Odota lainapäätöstä
  • Rahat ovat tililläsi

Sähköisen lainahakemuksen täyttäminen vie arviolta muutaman minuutin ja lainapäätöksenkin saa 5-15 minuutissa. Huomattavasti nopeampaa kuin pankkilainan saaminen.

Kun joustoluotto on avattu, voit tehdä nostoja itse ilman uusia lainahakemuksia. Tällöin nostoja voi tehdä ympäri vuorokauden verkossa tai nopeasti tekstiviestillä, ja rahat siirtyvät tilillesi heti ilman lainakäsittelijöitä tai muita ylimääräisiä välikäsiä.

Pikalaina liitetään usein erityisesti nuoriin ja nuorten holtittomaan rahankäyttöön. Sitä se ei kuitenkaan enää ole. Pikalainaa hakevat kaikki – lähes vauvasta vaariin. Vippien hakeminen vaatii lähtökohtaisesti ainoastaan täysi-ikäisyyden, ja siksi pikavippejä tulee ajateltua nuorten velkaantumiskeinona. Pikalaina on helppo ja luonteva rahoitusratkaisu jo monelle vanhemmallekin lainanhakijalle. Se on kuitenkin markkinoiden nopein keino rahoittaa akuutit menot.

Tutustu lainaehtoihin TÄSTÄ!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle