Pientä ja isompaa lainaa heti

Rahat ihan loppu ja palkkapäivään pari viikkoa? Miten tässä näin kävi? Äkillisiä menoja ja muutama ylimääräinen heräteostos? Valitettavasti menot ja tulot kohtaavat vain harvoin. Raha-asiat aiheuttavat paljon päävaivaa ja niitä murehtimalla voi jopa menettää yöunensa. Stressitaso saattaa nousta ja hermojakin kenties kiristää.

Kaikkiin ongelmiin löytyy kuitenkin ratkaisu. Kliseisesti voisi todeta, että asioilla on tapana järjestyä. Rahahuolet ovat lopulta ratkaistavissa melko vaivattomasti ja todennäköisesti ihan muutamassa minuutissa. Erilaisia rahoitusratkaisujakin on varsinainen viidakko. Sieltä jokainen löytää varmasti tilanteeseensa sopivan vaihtoehdon. Lainaa saa haettua pikavippinä tai joustoluottona. Rahat ovat tililläsi heti.

Hae lainaa ja saat rahat tilille heti

Pientä lainaa voi olla luontevaa pyytää sukulaisilta tai jopa läheisiltä ystäviltä. Tällöin lainaa saa nollakorolla ja useimmiten heti. Rahan lainaaminen tutulta ei kuitenkaan aina ole paras idea. Raha-asiat voivat nopeasti sotkea hyvätkin välit, jos lainan takaisinmaksun kanssa tulee epäselvyyttä. Tästä syystä voi olla parempi kääntyä ulkopuolisen lainantarjoajan puoleen.

Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainapalvelun aukioloaikoina rahat saa tilille heti, kunhan lainahakemus on käsitelty. Tämä vie useimmiten ainoastaan muutaman minuutin. Takaisinmaksu on porrastettu, ja saat lainaa jopa vuoden maksuajalla. Kiirettä takaisinmaksulla ei siis ole.

Kriisiapua joustoluotolla

Pieni laina voi olla iso apu, mutta pidempiaikaiseen taloudelliseen kriisiin apuaan tarjoaa joustoluotto. Se on nimensä mukaisesti joustava luotto, jonka lainaa voit hyödyntää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Rahat siirtyvät tilillesi heti.

Joustoluoton suuruus on 100-3000 euroa. Hakemalla joustoluottoa saat tuloihisi peilaavan luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa lainaa. Lainahakemuksia voi nykyään jättää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Niitä kuitenkin käsitellään ja lainaa myönnetään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina.

Kun on saanut hyväksytyn lainapäätöksen ja joustoluottotilin auki, pystyy joustoluotolta nostamaan lainaa vaikka keskellä yötä. Joustoluottotililtä laina siirtyy tilillesi heti. Voit nostaa lainaa pienissä erissä aina tarpeesi mukaan tai isommassa hätätilanteessa siirtää tilille koko joustoluoton. On hyvä kuitenkin muistaa, että maksat korkoa aina nostetusta luotosta. Käyttämätön joustoluotto ei korkoa kasvata.

Hae lainaa

Takaisin Ajankohtaista-sivulle