Pienlaina 100-3000€

Tarvitsetko lainaa? OKVIPPI.fi tarjoaa kätevän tavan hakea pienlainaa silloin, kun sen tarve on kovin. Rahantarve ei tule kello kaulassa – siksi on hyvä pitää auki erilaisia vaihtoehtoja: Okvipin pienlaina on yksi niistä.

 

Pienlaina luottotililtä aina kun tarve vaatii

credit-cardOkvippi on palvelu, jonka kautta voit hakea henkilökohtaisen 3000 euron luottorajan käyttöösi. Joustoluottomme on kuin joustava pienlaina. Luottoraja tarkoittaa sitä, että voit tehdä juuri sen kokoisia nostoja kuin haluat aina kun tarve vaatii. Vaikka saisit käyttöösi esimerkiksi 2000 euron luoton, siitä voi nostaa halutessaan vaikka vain 100 euroa kerralla. Maksat kuluja vain siitä summasta, minkä nostat tilillesi. Jos nostat esimerkiksi 100 euron pienlainan 2000 euron luottorajalta, maksat kuluja ainoastaan tästä sadasta eurosta. Simppeliä!

Joustoluoton hieno puoli on se, että sitä voi nostaa halutessaan vaikka monta kertaa yhdellä hakemuksella. Ei enää kömpelöitä kertalainoja – pienlaina haetaan nykyään joustavasti! Joustoluottomme toimii hyvin samalla tavalla kuin perinteinen luottokortti, minkä takia se on noussut suureen suosioon suomalaisten keskuudessa. Voit tehdä yhdellä klikkauksella nostoja tilillesi ilman, että joudut täyttämään ärsyttäviä lainahakemuksia uudelleen ja uudelleen.

 

Pienlainan voi maksaa takaisin pienissä erissä

Monet luulevat, että pienlainat ovat aina todella lyhytaikaisia ja niinsanotun aggressiivisen takaisinmaksusuunnitelman lainoja. Asia ei kuitenkaan ole näin. Pienlainan voi maksaa myös pienissä erissä takaisin. Tällöin laskut eivät kaada talouttasi, vaan saat maksettua lainan takaisin huoletta, etkä menetä yöuniasi.

Pienlainan takaisinmaksuerien minimikoko määräytyy lainasumman perusteella. Voit kokeilla erilaisten lainasummien takaisinmaksueriä sivustomme lainaliukurin avulla. Esimerkiksi 400 euron lainan kuukausierät jäävät alle 100 euron, ja 2000 euron lainallekin kuukausierä on vain 250 euroa. Pyrimme suunnittelemaan takaisinmaksuerät niin, että asiakkaat saavat pidettyä taloutensa jämäkästi kasassa myös silloin, kun laskut kolahtavat postiluukusta sisään. Maksamatta jätetty laina ei hyödytä mitään osapuolta (paitsi ehkä perintätoimistoa) – hakija menettää luottotietonsa ja luotonantaja kärsii luottotappion.

 

Hae pienlainaa – se on helppoa

filesPienlainan hakeminen on nopea prosessi, sillä joustoluottomme hakemista varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset. Kirjaudu hakemusjärjestelmään ja syötä lainahakemukseen yhteystietosi. Sen jälkeen voit syöttää pankkitilisi numeron, tulotietosi sekä summan, jonka haluat nostaa tilillesi. Jos et käytä tulotietojen todistamiseen automaattista Instantor-järjestelmää, liitä hakemukseen myös palkkatosite tai muu todiste tuloistasi. Tämän jälkeen voit lähettää hakemuksen.

Lainankäsittelijämme työskentelevät 365 päivää vuodessa. Pienlainahakemukset käsitelläänkin nopeasti: yleensä saat vastauksen hakemukseesi jo 5-15 minuutin sisällä. Saat ilmoituksen hakemuksen tilasta tekstiviestillä. Jos lainankäsittelijä näyttää vihreää valoa, voit siirtyä asiakaspaneeliin tai nostaa tekstiviestillä juuri sen kokoisen pienlainan kuin haluat! Helppoa kuin heinänteko!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle