Nosta pikalainaa heti tilille

Äkillinen rahantarve saattaa välillä yllättää. Se tulee eteen ihan puskista ja horjuttaa taloudellisesti vakaata tilannetta. Odottamattomat menot ovatkin pääsääntöisesti inhottavia. Ne aiheuttavat turhaa stressiä ja sotkevat ikävästi kuvioita. Mitä jos voisit välttää tällaisen tilanteen kokonaan?

Luottokortti voisi toki olla helppo ja yksinkertainen ratkaisu välttämään taloudellinen kriisi. Se kulkee mukana lompakossa ja on varsin tavallinen hankinta. Luottokortissa on kuitenkin yksi vika: sitä on todella helppo vinguttaa. Tulee ostettua tavaroita, joita ei todellisuudessa ehkä tarvitsisi. Toki se mahdollistaa myös isommat hankinnat, jos tilillä ei sillä hetkellä olekaan tarpeeksi rahaa. Mutta kuten todettu, luottokorttiin on äärimmäisen helppo tarttua. Kohta saatat olla turhissa veloissa. Olet siis aiheuttanut itsellesi sen taloudellisen kriisin, jollaisen varalle luottokortin alun perin hankit.

Joustoluotto – pikalainaa heti tilille

Sen sijaan, että kuljettaisit luottokorttia lompakossa, voisit hankkia luottokortin nettiin. Se olisi yhä helposti käytettävissä ja tavoitettavissa, muttei aivan niin vaivattomasti kuin fyysinen kortti lompakossa. Saisit luottokortin kaikki hyödyt, mutta turha velkaantuminen on huomattavasti vähemmän todennäköistä. Tällainen luottokortti verkossa on OKvipin tarjoama lainatuote joustoluotto.

Joustoluotto on 100–3000 euron suuruinen luottotili, joka todella toimii kuin luottokortti netissä. Joustoluottoa voi hyödyntää joustavasti oman tarpeen mukaan. Voit tehdä haluamasi suuruisia nostoja niin usein kuin tahdot tai tarve vaatii. Saat siis pikalainaa heti tilille.

Lainahakemus on täytettävissä verkossa. Joustoluottoa voi hakea vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Lainahakemukset kuitenkin käsitellään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit tehdä nostoja myös lainapalvelun aukioloaikojen ulkopuolella – tai olla tekemättä ja pitää joustoluotto taloudellisena hätävarana.

Myös lainan takaisinmaksu joustaa. Voit maksaa takaisin kerralla koko lainan tai lyhentää pikalainaa pienemmissä kuukausierissä. Joko vakuutuit? Toimii todellakin kuin luottokortti verkossa.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle