Nopea vippi

Joskus elämässä tulee eteen yllättäviä tilanteita, joiden rahoittamiseen tarvitaan ulkopuolisen apua. Pikavippi eli kertalaina on sopiva ja simppeli ratkaisu, kun haluat lainata rahaa, mutta et innostu jatkuvista luotoista tai suurista pitkäaikaislainoista. Ja mikä parasta: okpikavippi.fi-sivuston kautta haet pikavipin nopeasti ja näppärästi netissä, kellon ympäri! Rahat saat tilillesi heti, kun olemme käsitelleet hakemuksesi. Voimme ylpeänä kertoa, että 95 prosenttia asiakkaistamme saa vastauksen kymmenen minuutin sisällä.

Vippi on monipuolinen laina

Pikavippi sopii kaikille kansalaisille opiskelijasta eläkeläiseen: lainaehtoinamme ovat ainoastaan 18 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa sekä luottokelpoisuus. Lainan määrän ja takaisinmaksuajan voit itse määritellä. Maksuaikaa tarjoamme jopa 360 päivää. Pikavippi on maksettavissa pois joko kertalaakista tai useammassa erässä. Sinä päätät!

Vippiä juuri sen verran, kuin tarvitset

Lainaamme sinulle 100–3000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit tutkia lainanhakusliderimme avulla minkä verran pikavipin kustannukset ovat eri kokoisilla summilla, täytä hakemus tunnistautuen omilla verkkopankkitunnuksillasi, ja me siirrämme rahat tilillesi. Nopeaa ja näppärää. Tervetuloa asiakkaaksi!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle