Nopea pikavippi on nopea ratkaisu

Äkillinen meno yllättää. Rahaa on saatava heti. Odottamaton meno ei yleensä odota, vaan se pitää hoitaa nopeasti pois – tai ainakin se vaatii jonkinlaisen ratkaisun ja suunnitelman heti. Mistä rahat kasaan, kun laskupinoa kasvattaa hajonnut jääkaappi? Onko varaa maksaa pois inhottava ylinopeussakko? Kuinka palkasta saa revittyä rahat vielä ylimääräiseen hammaslääkärikäyntiin herättyäsi yöllä tuskaiseen hammassärkyyn? Isompi laina ei ole pöllömpi ratkaisu, mutta toisinaan avuksi riittää nopea pikavippi.

Perinteinen pikavippi on tavallisesti 100–400 euroa. Se riittää helposti kattamaan esimerkiksi aiemmin mainitun hammaslääkärikäynnin. Pikavippi on nopea, usein kätevä ratkaisu. Sitä ei tarvitse maksaa pikana takaisin, vaan maksuaikaa saa tavallisesti jopa vuoden. Pikavippiä lyhennetään siis kuukausittain pienemmissä erissä, kunnes pikavippi on maksettu korkoineen takaisin lainantarjoajalle.

Toki poikkeuksiakin löytyy. OKvipin tavoin Lainasto Oy:n lainaperheeseen kuuluva NordCredit myöntää kulutonta ja korotonta lainaa 14 vuorokauden maksuajalla. Eli maksaessasi pikavipin takaisin maksuehtojen mukaisessa ajassa se ei kerrytä kuluja tai korkoa. Jossain tilanteessa tällainen rahoitus- ja maksuratkaisu on varmasti oikeanlainen valinta.

Hae nopea pikavippi

Nopea pikavippi voi olla myös naamioitunut suuremmaksi lainaksi. Tällainen supersankari on muun muassa OKvipin tarjoama joustoluotto. Se on 100–3000 euron suuruinen luottotili, joka toimii halutessasi pikalainan tavoin.

Voit hakea itsellesi joustoluottoa vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Luottoa tosin myönnetään lain puitteissa ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina, mutta hakea sitä voi milloin vain. Aukioloaikoina hakemukset käsitellään muutamassa minuutissa, ja joustoluotto on käytössäsi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Joustoluotolta voit tehdä nostoja aina oman tarpeesi mukaan. Saat myös itse päättää nostojen suuruuden, kunhan ne mahtuvat joustoluottosi budjettiin. Nosto voi olla pikavipin kokoinen pienempi laina tai tarpeen mukaan myös suurempi luotto. Rahat saat tilille heti, joten kyseessä todellakin on nopea pikavippi.

Hae pikavippi!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle