Meistä

OKVIPPI.fi tarjoaa mahdollisuuden rahoittaa arjen yllätyksiä joustavalla henkilökohtaisella luottotilillä. Yritys (GF Money Consumer Finance Oy) on myöntänyt luottoa kuluttajille ja yrityksille jo vuodesta 2011 lähtien. GF Money Consumer Finance Oy on 100% suomalainen rahoitusyhtiö, joka on merkitty aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. OKvippi tarjoaakin luotettavan ja turvallisen vaihtoehdon nopeaa lainaa hakeville kuluttajille.

Vippi joustavasti, luotettavasti ja ketterästi

Kun haet vippiä OKvipiltä, saat käyttöösi kertaluontoisen könttäsumman sijaan joustavan luottotilin, josta voit nostaa vippejä niin usein kuin haluat, juuri silloin kuin haluat. Kun haet joustoluottoa, saat käyttöösi 100-3000 euron luottorajan. Kun nostat lainaa luottotililtäsi, maksat kuluja vain nostamasi summan verran – jos nostat esimerkiksi 3000 euron luottorajalta 400 euron vipin, et maksa kuluja kuin 400 eurosta. Lainan kuukausikorko on kiinteä 5%, ja tilin avaaminen on ilmaista. Noston yhteydessä veloitamme 14% nostoprovision.

Sivustomme ja hakemusjärjestelmämme ovat suojattu vahvalla SSL-suojauksella, minkä myötä tietosi eivät koskaan päädy vääriin käsiin. SSL-yhteyden tunnistat aina osoitekentän https-alusta, lisäksi osoitepalkin vieressä näkyy SSL-suojatuilla sivustoilla lukkosymboli.

Vippituotteemme voittaa kilpailijoiden kertaluontoiset vipit joustavuudellaan ja ketteryydellään. Sen sijaan, että täyttäisit jokaista nostokertaa varten erillisen hakemuksen, voit avata joustavamman joustoluottotilin, jolta voit nostaa vippiä silloin kuin haluat, juuri sen verran kuin haluat.

Hae vippiä 365 päivää vuodessa

calendarVippiä voi hakea vuoden jokaisena päivänä. Työaikana käsittelemme hakemukset hetkessä – saat yleensä vastauksen lainahakemukseesi minuuttien sisällä. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia päiväsaikaan. Suomen laki kieltää luottojen tilittämisen yöaikaan. Voit kuitenkin hakea vippiä 24h vuorokaudessa. Kun lähetät hakemuksen yöllä, käsittelemme sen heti aamulla. Saat ilmoituksen lainapäätöksestä puhelimeesi tekstiviestillä. Kun luottosi hyväksytään, voit nostaa vippiä heti tilillesi.

Vastuullisuus

OKvippi lainaa aina vastuullisesti. Myönnämme lainaa ainoastaan sellaisille henkilöille, jotka voivat todistaa olevansa vastuullisia rahankäyttäjiä, ja joiden taloudellinen tilanne kestää lainan takaisinmaksun. Muodostamme aina hakemuksen ja tulotietojen perusteella kokonaiskuvan, jonka perusteella arvioimme luottoriskiä ja asiakkaan kykyä maksaa velkansa takaisin sopimuksen mukaisesti. Sopimusrikkomukset eivät hyödytä mitään osapuolta – maksamaton laina aiheuttaa luotonantajalle luottotappion ja luotonsaajalle henkilökohtaisia ongelmia.

Luoton maksamatta jättäminen aiheuttaa aina merkinnän luottotietorekisteriin. Ilman luottotietoja on hankalaa, ellei mahdotonta solmia maksusopimuksia, puhelinliittymäsopimuksia, vuokrasopimuksia tai muita lainasopimuksia. Muistathan aina harkita lainan hakemista tarkkaan.