Lainaa voi hakea 24/7

Ihmisillä on erilaisia rahantarpeita. Odottamattomia menoja voi tulla täysin yllättäen. Tämän tietävät lainantarjoajatkin ja, siksi olemme halunneet tuoda lainatuotteet lähelle asiakasta. Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden eli 24/7.

Esimerkiksi pikavippi on nopea lainatuote, jota voi hakea päivin ja öin. Sen saa tilillekin vuorokauden ajasta riippuen jopa muutamassa minuutissa.

Hae lainaa 24/7

Lainanhakuprosessi on yksinkertainen. Se on haluttu pitää mahdollisimman simppelinä, jotta lainan hakeminen käy mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti. Parhaimmillaan lainaa saa muutaman minuutin vaivannäöllä muutamassa minuutissa.

Ja mikä parasta: lainaa voi hakea ympäri vuorokauden eli 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Lainapalvelujen aukioloaikana lainaa saa tililleen heti, mutta yöaikaan tulleet lainahakemukset käsitellään seuraavana aamuna saapumisjärjestyksessään.

Lainaa joustoluotolla 24/7

Joustoluotto on joustava luottotili, joka mukautuu lainanhakijan tarpeeseen. Joustoluotto on 100–3000 euron suuruinen lainatili. Sen koko peilautuu täysin lainanhakijan tulotasosta ja maksukyvystä. Mitä suuremmat tulot, sitä suurempi joustoluotto voidaan myöntää.

Joustoluotto on kuin luottokortti netissä. Siltä voi tehdä nostoja aina tarvittaessa netissä tai vieläkin kätevämmin tekstiviestillä. Lainaa saa tilille heti, vaikka keskellä yötä. Tämä tosin edellyttää, että joustoluotto on avattu jo aiemmin. Lainaa myönnetään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikana, mutta myönteisen lainapäätöksen jälkeen nostoja saa tehdä milloin haluaa.

Joustoluottoa voi hyödyntää juuri sen joustavuuden ansiosta monissa erilaisissa tilanteissa. Se on tarvittaessa pikalaina, joka auttaa maksamaan erääntyneen laskun ennen palkkapäivää. Toisinaan akuutti rahantarve saattaa kuitenkin ylittää pikavipin koon, mutta sitähän varten joustoluotto on. Luottotililtä voi tehdä myös suurempia kerta nostoja, kunhan katetta riittää. Sillä voi kustantaa vaikka autohuollon tai muutaman käynnin yksityislääkärillä.

Joustoluotto maksetaan myös joustavasti takaisin. Sen voi maksaa takaisin kerralla kokonaisuudessaan tai pienissä kuukausierissä oman tilanteen mukaan. Mitä enemmän lainaa maksaa takaisin, sitä suurempi luotto on taas käytettävissä.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle