Lainaa joustavasti, nopeasti ja helposti

Joulun alla rahaa tuntuu kuluvan tavallista enemmän, eikä ihme. Rahapussia kuluttavat erityisesti lahjahankinnat, mutta myös joulun ruokatarjoilut: kinkkua, laatikoita, rosollia, lipeäkalaa, salaatteja, juustoja… Veronpalautuksista voi saada apua alkuun, mutta kaikkia verokarhu ei valitettavasti tervehdi palautusten muodossa, vaan lisärahan sijaan voi joutua itse maksumieheksi.

Lainaa on onneksi helppo ja nopea hakea, kun talouteen tulee notkahdus. Odottamaton meno voi tulla yllättäen ja äkillisesti. Lainaa voi kuitenkin hakea myös kattamaan esimerkiksi juuri juhlakustannuksia joulusta, ylioppilas- tai rippijuhliin tai kaikenlaisiin valmistujaisiin.

Joustoluotto on joustava 100-3000 euron lainatili. Se on kuin luottokortti netissä eli joustoluotolta voi tehdä nostoja aina tarpeensa mukaan. Se ei siis ole kertalaina, joka siirtyy tilille kokonaisuudessaan. Toki tarvittaessa joustoluotonkin voi nostaa tilille kokonaan. Tästä syystä joustoluotto onkin pidetty ja suosittu laina.

Hae lainaa nopeasti ja helposti

Joustoluottoa voi hakea verkosta löytyvällä lainahakemuksella. Lainaa voi hakea lomakkeen kautta 24 tuntia vuorokaudessa eli päivän jokaisena hetkenä. Tarvitset ainoastaan älylaitteen (puhelin, tabletti tai tietokone) ja toimivan internet-yhteyden.

Lainahakemuksen voi todella täyttää ympäri vuorokauden, mutta tästä huolimatta lainaa ei myönnetä yöaikaan. Lainahakemukset käsitellään siis ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yön aikana tulleet hakemukset käsitellään näin ollen heti aamulla saapumisjärjestyksessään. Lainapäätöksen saa joka tapauksessa nopeasti: nopeammin kuin kivijalkapankista.

Lainahakemus on yksinkertainen ja se on vaivatonta täyttää. Lainan hakeminen ei ole ollut koskaan näin helppoa!

  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä hakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
  • Vahvista tulotietosi Instantor-palvelun kautta tai liitteellä
  • Odota lopullista lainapäätöstä
  • Myönteisen päätöksen jälkeen rahat ovat tililläsi

Lainahakemuksen täyttää muutamassa minuutissa, ja yhtä nopeasti rahat ovat tililläsi.

Joustoluotto on joustava myös takaisinmaksun kanssa. Lainaa voi lyhentää mukavasti kuukausittain erissä, mutta sen voi halutessaan maksaa takaisin myös kokonaisuudessaan. Mitä enemmän lainaa maksaa takaisin, sitä enemmän luottoa on käytettävissä. Joustoluotto siis elää nostojen ja takaisinmaksujen mukaan auttaen, kun lainaa tarvitsee.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle