Lainaa netistä heti tilille

Joskus tulee tarve saada lainaa nopeasti. Silloin on hyvä tietää oikeat rahoitus- ja pikavippiyritykset. Lainan saanti voi nimittäin olla parhaimmillaan helppoa, mutta pahimmillaan se voi olla myös todella vaikeaa.

Useimmiten se on vaikeaa, kun asiakas hakee lainaa perinteisistä rahoitusalan yrityksistä, kuten pankeista. Pankit edellyttävät asiakkaalta paljon eri dokumentteja ja vakuuksia. Pikavippiyritykset puolestaan eivät edellytä kuin korkeintaan palkkakuitin tai muun todistuksen tasaisesta tulovirrasta. Pienemmissä summissa ei tarvita aina sitäkään. Pikavippiyrityksistä on siis mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen alkaa lainasumman valinnalla. Haluttu lainasumma on helppo valita säädettävästä liukurista. Liukurin pienemmässä päässä on minimisumma 100 € ja toisessa päässä maksimisumma 400 €. Lainasumma on mahdollista valita 100 euron tarkkuudella.

Asiakkaan valittua sopivan lainasumman, haetaan lainaa klikkaamalla Hae tästä -nappia. Klikkaus johdattaa asiakkaan turvalliseen TUPAS-palveluun, jossa tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilövarmenteella. Tunnistautuminen on täysin turvallinen ja sen tarkoituksena on suojella asiakasta ja lainanmyöntäjää väärinkäytöksiltä.

Tunnistautumisen jälkeen asiakas täyttää lainahakemuksen, jossa vaaditaan tavanomaiset henkilö- ja osoitetiedot. Asiakkaan täytettyä vaaditut tiedot, voidaan lainahakemus lähettää.

Lainasumman maksaminen

Lainasumma maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille sen jälkeen, kun lainahakemus on käsitelty ja hyväksytty. Useimpien pankkien tilille rahat siirtyvät lähes välittömästi lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Asiakkaalle ilmoitetaan lainahakemuksen hyväksymisestä heti lainahakemuksen käsittelyn jälkeen.

Takaisinmaksu

Laina on maksettava takaisin vuoden kuluessa. Ajantasaiset lainan korko ja käsittelykulut ovat nähtävissä lainahakemuksen yhteydessä. Asiakas ei voi hakea uutta lainaa ennen kuin vanha laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin.
Lainapalvelun aukioloajat

Lainapalvelu on avoinna jokaisena päivänä. Maanantaista perjantaihin lainapalvelu palvelee klo 8:00–22:00. Viikonloppuisin lainapalvelu palvelee klo 12:00–20:00. Asiakaspalvelu palvelee samoina aikoina kuin lainapalvelu. Asiakaspalvelu vastaa kaikkiin asiakkaan kysymyksiin lainan hakemisesta, lainan maksamisesta tai lainasumman takaisinmaksusta.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle