Lainaa heti ilman vakuuksia

Oletko joskus löytänyt itsesi tilanteesta, jossa odottamaton meno meinaa kaataa koko taloutesi? Ehkä olet, ehkä et. Mieti tätä skenaariota kuitenkin hetki. Mitä vaihtoehtoja sinulla on? Oletko laittanut rahaa sivuun pahan päivän varalle? Saatko lainattua rahat ystävältä, sukulaiselta tai tuttavalta? Ostatko kasan arpoja ja laitat loton vetämään? Olisiko paras vaihtoehto yksinkertaisesti hakea lainaa? Se ei ehkä ole miellyttävin vaihtoehto, mutta pelastaa helposti tiukassa tilanteessa.

OKvipiltä saat lainaa heti ilman vakuuksia. Tarvitsemme ainoastaan tiedon maksukyvystäsi. Tämän pohjalta osaamme myöntää lainaa tuloihisi heijastaen sellaisen summan, jonka pystyt vielä vaivatta maksamaan takaisin. Emme siis missään nimessä halua pahentaa tai pitkittää taloudellista tuskaa, vaan tarjota avun kinkkiseen tilanteeseen. Parhaassa tapauksessa saat lainapäätöksen nopeasti ja lainaa tilille heti.

Heti tilille – lainaa ilman vakuuksia

OKvipin lainatuote on joustoluotto. Se on 100–3000 euron suuruinen luottotili, jolta voi nostaa lainaa aina tarpeensa mukaan. Emme kysele, mihin lainaa käytät. Meille on tärkeää, että sinulla on joustava luotto, jolla voit rahoittaa ylimääräisiä menoja aina tarpeesi mukaan. Rahatkin saat nostettua tilille heti lainahakemuksen hyväksymispäätöksen jälkeen.

Lainahakemuksia voi lähettää verkossa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään lainapalvelujen aukioloaikoina saapumisjärjestyksessään. Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi voit nostaa lainaa tilille heti. Ja mikä parasta: luottotilin avattuasi voit tehdä nostoja aina tarvittaessa – jopa keskellä yötä, jos ikävä tilanne yllättää.

Joustoluotto on lainamarkkinoiden joustavin luotto. Myös joustoluoton takaisinmaksu joustaa. Voit tietysti halutessasi maksaa koko nostetun lainan myös kerralla pois, mutta usein on helpompi lyhentää lainaa pienemmissä kuukausierissä. Erityisesti sellaisessa tilanteessa, että olet joutunut nostamaan äkilliseen menoon tavallista suuremman summan.

Hae lainaa äkilliseen rahan tarpeeseen, ja saat sen tilille heti ilman vakuuksia!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle