Lainaa 200 euroa

Tarvitsetko lainaa? Okvippi.fi tarjoaa kätevän keinon hakea pientä ja isompaakin lainaa, kun tarve taloudellisella avulle on suuri. Valitettava tosiasiahan on, etteivät menot aina kohtaa tulojen kanssa ja välillä onkin turvauduttava muunlaisiin rahoitusratkaisuihin. Okvippi.fi:n kautta voit avata oman joustoluottotilin, jonka kautta voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat. Voit nostaa pienempiä summia, kuten lainaa 200 euroa, mutta voi myös nostaa tarvittaessa tilillesi lainaa koko 3000 euron luottorajan verran. Joustoluotto mukautuu juuri sinun tarpeeseesi.

Nosta lainaa ympäri vuorokauden

Pikavippien myöntäminen yöaikaan kiellettiin laissa vuonna 2009. Lainahakemuksen voi kuitenkin jättää yöaikaan, ja rahat siirtyvät tilillesi heti lainapalvelun avauduttua. Perinteisten pikavippien ja kertalainojen kanssa laki ei jousta mihinkään suuntaan. Tilanteen voi kuitenkin kiertää hakemalla itselleen joustoluoton.

Joustoluotto on luottotili, jolta nostoja voi tehdä 24h vuorokaudessa. Tili on avattava lainapalvelujen aukioloaikoina, mutta sen jälkeen voit nostaa lainaa käyttötilillesi vaikka keskellä yötä vuoden jokaisena päivänä. Joskus 200 euroa voi olla riittävästi lainaa. Toisella kerralla tarvitsetkin suuremman lainan. Joustoluotto mukautuu aina tarpeesi mukaan eikä talous kaadu heti äkillisen menon yllättäessä.

Joustavasti lainaa nosto kerrallaan

Okvippi.fi tarjoaa asiakkailleen joustavan vaihtoehdon kertaluontoisen pikavipin sijaan. Avaa oma henkilökohtainen luottotili ilmaiseksi ja sinulla on luottokortti netissä. Voit nostaa lainaa oman tarpeesi mukaan. Nostosummia ei siis ole ennalta määritetty. Voit nostaa lainaa 200 euroa tai vaikka 1200 euroa.

Hakemusjärjestelmämme on SSL-suojattu, minkä ansiosta tietosi eivät koskaan joudu vääriin käsiin. Hakemuksen täyttäminen vie vain minuutteja. Lainahakemukset hyväksytään lainapalvelujen aukioloaikoina muutamassa minuutissa. Yöaikaan saapuneet lainahakemukset käsitellään heti aamulla saapumisjärjestyksessään. Avaa ilmainen luottotilisi jo tänään!

Okvippi.fi myöntää lainaa joustavalla takaisinmaksuajalla. Laina-aikamme on siis joustava ja asiakaslähtöinen. Voit maksaa lainaa pienissä kuukausierissä takaisin. Vaikka nostaisit tilillesi koko 3000 euron luoton, takaisinmaksuerä ei koskaan ylitä 300 euroa.

Hae lainaa!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle