Kulustuslaina – toteuta unelmasi!

Milloin olet viimeksi laittanut itsesi elämässä etusijalle? Nostanut itsesi kunnolla jalustalle ja miettinyt, mitä juuri sinä haluaisit tehdä tai tarvitset. Sitä ei aina huomaakaan, että laittaa kaikki muut ja kaiken muun oman itsensä edelle. Saatat laittaa työt oman jaksamisesi edelle. Täytät päivät työllä, eikä mihinkään muuhun – edes lepoon – jää aikaa. Saatat hoitaa yksin lapset ja kodin, kuskata lapsia harrastuksiin ja huolehtia koko perheen kaikki ruokailut. Pistät kaikkien muiden tarpeet itsesi ja omiesi edelle.

Muihin saa tuhlattua aikaansa yllättävän paljon. Siinä unohtaa itsensä vahingossakin ihan kokonaan. Jos hetkeksi pysähtyy tarkastelemaan tilannetta kauempaa, ymmärtää todennäköisesti itsekin, ettei se nyt ihan oikein ole. Laita siis itsesi ja unelmasi kerrankin muiden edelle!

Hae kulutuslaina ja keskity hetkeksi vain ja ainoastaan itseesi sekä nauttimaan elämästäsi. Lähde matkalle tai osta se pitkään himoitsemasi kallis huonekalu. Mikä ikinä tekeekään juuri sinut onnelliseksi!

Hae kulutuslaina tilillesi!

Kulutuslaina on mainio apu unelmien toteuttamiseen. Se on 2000–5000 euron kertalaina, joka siirtyy tilille kokonaisuudessaan. Summa riittää helposti ulkomaanmatkaan, kodin pintaremonttiin tai vaikka uuteen autoon. Jos haaveilet kauneuskirurgiasta, riittää kulutuslaina useimpiin operaatioihin. On myös tärkeää olla itseensä tyytyväinen. Siitä se onnellisuus alkaa.

Kulutuslaina siirretään tilille kerralla ja sitä maksetaan takaisin 1-3 vuoden aikana tasasummina kuukausierissä. Mitä nopeammin laina maksetaan takaisin, sitä suurempi kuukausierä on. Laina-asiakas saa kuitenkin itse päättää maksuajan pituuden. Se ei siis ole mitenkään riippuvainen alkuperäisestä lainasummasta.

OKvippi ei suoraan tarjoa kulutuslainaa, mutta lainapalvelumme isoveli Lainasto Oy:n tuotteisiin kulutuslainat kuuluvat. Nimeltään mainittu lainatuote on Kulutusluotto. Luottoa haetaan verkossa helpolla, vaivattomalla hakemuksella, jonka täyttää muutamassa minuutissa. Yhtä nopeasti saat lainapäätöksen, kunhan täytät hakemuksen lainapalvelujen aukioloaikoina. Lainaa voi siis hakea myös yöaikaan, mutta lainapäätöksen saa vasta aamulla.

Tutustu Kulutusluottoon ja lainaehtoihin Lainaston sivuilla!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle