Joustoluotto on nopea pikalaina

Monien toiveissa on usein rauhallinen joulu. Tavoitteen saavuttamiseen tuntuu useimmilla kuitenkin liittyvän ylimääräistä stressiä, hermojen totaalinen menettäminen sekä rahahuolia. Jouluun saa tuhlattua yllättävän paljon rahaa, kun hoidettavana on lahjat, ruuat, juomat, koristelut, kukkaset, muistamiset… Ei ole ihme, että joulu aiheuttaa stressiä ja imee rahahanat kuiviin. Tilanne voi kärjistyä jopa siihen, että on pakko hakea lainaa pystyäkseen

Joustoluotto on 100-3000 euron joustava pikalaina. Joustoluottoa hakemalla lainanhakija saa käyttöönsä 2000-3000 euron luottorajan, jota voi hyödyntää mielensä mukaan aina tarpeen ilmaantuessa. Joustoluotto voi olla pikavipin kokoinen pieni apu, mutta tarvittaessa myös suurempi satasten ja tuhansien eurojen joustava kertanosto.

Joustoluottoa voi nostaa tilille ympäri vuorokauden, eikä nostoihin vaadita uusia lainahakemuksia. Nostoja voi tehdä itse netissä tai kätevästi tekstiviestillä. Tämä tosin edellyttää, että juostoluotto on aiemmin haettu ja avattu.

Hae nopea pikalaina

Joustoluottoa voi hakea netistä löytyvällä lainahakemuksella. Sen täyttää helposti ja vaivattomasti muutamassa minuutissa. Lainahakemus on haluttu pitää yksinkertaisena, jotta pikalaina on nopea hakea. Akuuttiin menoon haluaa ratkaisun joka tapauksessa nopeasti.

Lainahakemus noudattaa käytännössä seuraa kaavaa:

  1. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  2. Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
  3. Vahvista tulotiedot Instantor-palvelun kautta tai lähettämällä liite
  4. Odota lainapäätöstä
  5. Rahat ovat tililläsi

Pikalaina on haettavissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, ja lainapäätöksen saa käytännössä heti. Lainahakemuksia käsitellään kuitenkin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina, joten yöllä joustoluottoa ei saa avattua. Yöllä tulleet lainahakemukset käsitellään aamulla heti lainapalveluiden avauduttua saapumisjärjestyksessään. Joustoluoton avaamisen jälkeen nostoja voi tehdä myös yöaikaan, mikäli tarve vaatii.

Takaisinmaksu onnistuu joustavasti kuukausierissä tai kertamaksuna, jolloin pikalaina maksetaan takaisin kokonaisuudessaan. On lainanhakijan itsensä päätettävissä, kuinka takaisinmaksun haluaa suorittaa. Mitä suuremman summan maksaa takaisin, sitä enemmän joustoluottoa on kätettävissä.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle