Joustoluotto – heti rahaa tilille

Joustoluotto on ketterä rahoitusratkaisu odottamattomiin menoihin. Se on 100–3000 euron vakuudeton laina, jota voi käyttää joustavasti oman tarpeensa mukaan. Joustoluotto on luottotili, joka toimii kuin luottokortti netissä. Joustoluotossa saat henkilökohtaisen 2000–3000 euron luottorajan. Tätä luottoa voi t hyödyntää parhaaksi näkemälläsi tavalla.

Joustoluoton hakeminen onnistuu vaivattomasti turvallisella nettihakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen luonnistuu helposti ja nopeasti millä tahansa älylaitteella, josta löytyy toimiva internet-yhteys.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemuksessa pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin.
  3. Odota luottopäätöstä. Saat heti alustavan lainapäätöksen, mutta lopullinen lainapäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään lainapalvelujen aukioloaikoina nopeasti – jopa muutamassa minuutissa. Joustoluotto onkin rahoitusratkaisuna yksi nopeimmista.

Lainaa ei kuitenkaan myönnetä yöaikaan, vaikka lainahakemuksen voikin täyttää vuorokauden ympäri. Yön aikana tulleet hakemukset käsitellään aamulla saapumisjärjestyksessään.

Nosta rahaa heti tilille

Joustoluotto on siitä erilainen laina, että sitä voi nostaa tililleen tarpeen vaatiessa myös öisin. Pikavippien tai isompien kulutusluottojen kanssa näin ei ole. Siksi joustoluotto onkin erittäin kätevä laina haettavaksi esimerkiksi eräänlaiseksi hätävaraksi.

Joustoluotto ei kasva avattuna minkäänlaista korkoa tai kerää kuluja. Sen voi siis avata, vaikka akuuttia tarvetta lainalle ei tällä hetkellä olisikaan. Näin joustoluotto on valmiina, kun äkillinen meno yllättää.

Joustoluoton joustavuus näkyy myös takaisinmaksussa. Joustoluottoa voi maksaa takaisin pienissä kuukausierissä, jotka eivät horjuta taloutta. Enimmillään kuukausierä voi olla 300 euroa, mutta se edellyttää, että 3000 euron luotto on nostettu käyttöön kokonaisuudessaan. Halutessaan joustoluoton voi maksaa takaisin myös kertamaksuna. Näin saat jälleen käyttöösi koko luoton.

HAE JOUSTOLUOTTO!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle