Joustoluotolla 500 euroa lainaa heti tilille

Äkillinen, yllättävä meno voi aiheuttaa talouteen odottamattoman notkahduksen. Vaikka tilanne aluksi näyttäisikin pahalta, ei kannata vaipua epätoivoon. Sen sijaan kannattaa alkaa pohtia erilaisia ratkaisuja hoitaa tilanne pois järkevästi ilman turhaa panikointia. Lisäksi on suositeltavaa astua pois omalta mukavuusalueeltaan ja ihan oikeasti pohtia, mitä tilanteessa on tehtävissä.

Mikäli kyseessä on liian kookkaaksi kasvanut laskupino, voi joillekin laskuttajille varmasti soittaa ja pyytää siirtoa laskun eräpäivään. Kannattaa kuitenkin miettiä, onko kuukauden kuluttua taas samassa tilanteessa soittelemassa muutoksia eräpäiviin. Sukulaisilta tai ystäviltä voi kysyä lainaa. Parempi muistaa, että raha-asiat voivat sotkea loistavankin ihmissuhteen. Voi melkein väittää, että järkevintä olisi talouden notkahtaessa hakea lainaa, joko pankista tai muilta lainantarjoajilta.

Joustoluotto sopii moneen erilaiseen tilanteeseen, kun talous ajautuu yllättäen väliaikaiseen kriisiin. Ja mikä parasta: lainaa saa tilille heti.

Lainaa 500 euroa ja saat rahat heti tilille

Joustoluotto on joustava luottotili, joka palvelee asiakasta tämän tarpeiden mukaan. Luottotili on suuruudeltaan 100-3000 euroa. Tilin koko vaihtelee asiakkaan tulojen ja maksukyvyn mukaan, joten lopullinen laina summa selviää vasta lainanhakuprosessin jälkeen.

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Hakemuksen voi täyttää nopeasti netissä millä tahansa älylaitteella, jossa on toimiva internet-yhteys. Tässä vielä lainanhakuprosessi tiivistettynä:

  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
  • Varmista tulotiedot
  • Odota lainapäätöstä
  • Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa

Joustoluotolta rahaa voi nostaa aina tarvittaessa ja tarvitsemansa summan. Se voi olla esimerkiksi 50 euroa, 500 euroa tai vaikka koko luottotilin kate. Joustoluotto siis joustaa tarpeen mukaan, kun taloudellinen notkahdus yllättää. Notkahdus voi syntyä ylinopeussakosta, akuutista hammaslääkärikäynnistä, hajonneesta jääkaapista tai vaikka auton huollosta. Joustoluotto pelastaa monenlaisissa tilanteissa.

Lainan takaisinmaksusta ei kannata stressata. Sitä voi lyhentää rauhassa pienissä kuukausierissä tai tilanteen mukaan maksaa nostetun lainan kerralla takaisin. Joustoluoton takaisinmaksu siis joustaa tilanteesi mukaan.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle