Joustolaina on joustava laina

Mitä joustolaina oikeastaan tarkoittaa? Lainoja mainostetaan nykyään niin paljon, että ne alkavat sulautua kuluttajan päässä yhdeksi harmaaksi massaksi, vaikka eri lainatyypeillä on paljon eroja. Pikavippi on yleensä kertaluontoinen, könttäsummassa maksettava laina, kun taas kulutusluotto on enemmänkin kuin luottokortti netissä: asiakkaalle myönnetään sopiva luottoraja, josta voi tehdä nostoja silloin, kun tarve sitä vaatii. Asiakas maksaa näin kuluja ainoastaan siitä summasta, mitä nostaa. Esimerkiksi 200 euron nosto 3000 euron luottorajasta kerryttää kuluja vain 200 eurosta.

Joustolaina esittelyssä – Joustoluotto

credit-cardMeidän joustolaina on nimeltään joustoluotto – se on nimensä mukaisesti joustava laina, joka mukautuu erittäin ketterästi hakijan tarpeisiin. Jos tarvitset vain nopeaa vippiä, joustoluotto voi toimia sellaisena. Joustoluotolla voi kuitenkin rahoittaa isompiakin hankintoja: joustolaina on parhaimmillaan tuhansien eurojen laina, jolla saa rahoitettua jopa auton, lomamatkan tai vaikka tietokoneen.

Joustolaina on 100-3000 euron luottoraja netissä, ja siltä voi tehdä halutessaan nostoja niin puhelimella, taulutietokoneella kuin läppärilläkin. Valinta on sinun – asiakaspaneeli toimii laitteella kuin laitteella. Huomaathan kuitenkin, että tarvitset joustolainan nostamista varten nettiyhteyden, ellet sitten nosta lainaa tekstiviestillä. Sekin onnistuu: yksi tekstari ja rahat lähtevät matkaamaan tiliäsi kohti!

JOUSTOLAINA PÄHKINÄNKUORESSA

  • 100-3000 euron laina
  • Takaisinmaksuaika: joustava
  • Kuukausierien koko: joustava
    • Voit maksaa lainan kerralla tai pienissä kuukausierissä takaisin: valinta on sinun!
  • Kuukausikorko: 5%
  • Muut kulut: nostoprovisio 14%

Joustolainaa on helppo hakea

Joustolainaa saa haettua nettipalvelumme kautta. Kokeile ensin sivustomme lainaliukurin avulla minkäkokoisia haluamasi lainasumman takaisinmaksuerät ovat, ja klikkaa sen jälkeen ”Hae lainaa”-nappulaa. Sitä kautta pääset hakemaan joustolainaa.

Tarvitset lainan hakemista varten verkkopankkitunnukset, sillä muuten emme voi tunnistaa käyttäjää sataprosenttisen varmasti. Joustolainan hakeminen toisen henkilön nimissä on rikos – OKVIPPI.fi on tässä asiassa sataprosenttisen jämpti. Tunnistaudu järjestelmään verkkopankkitunnuksillasi, ja syötä yhteystietosi, pankkitilisi numero sekä haluamasi lainasumma.

Siinä kaikki! Voit nyt lähettää joustolainan hakemuksen. Lainankäsittelijämme tekevät töitä vuoden jokaisena päivänä, joten saat lainapäätöksen nopeasti. Lainan hyväksymisen jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi välittömästi!

 

Joustolaina- eli joustoluottotilin avaaminen on täysin ilmaista. Sen voi avata ja jättää halutessaan vaikka B-suunnitelmaksi pahoja taloudellisia päiviä varten. Hae joustolainaa jo tänään!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle