Jousto on uusi musta

computer-472016_1920Monilla työpaikoilla on liukuva työaika. Työaika ei enää ole sidottu tiukasti kahdeksasta neljään, vaan työntekijällä on enemmän vapautta päättää itse omista työajoistaan. Välillä voi tehdä pidempää päivää ja lähteä sitten toisinaan töistä tavallista aiemmin. Työt tulevat tehdyksi, työantaja on tyytyväinen ja työntekijä saa nauttia erilaisista vapauksista. Jousto pelaa.

Onhan jousto tärkeää myös muillakin elämän osa-alueilla. Kuka esimerkiksi haluaisi vetää jalkaansa liian kireät housut? Olo voi olla varsin epämukava, jos farkuissa ei ole yhtään joustovaraa. Ei jatkoon. Myös perhedynamiikassa jousto on varsin toivottu elementti. Kumpi tiskaa? Kumpi imuroi? Kumpi vie lapset harrastuksiin? Jousto auttaa arjessa ja saa kuviot toimimaan paremmin.

Entä raha-asiat sitten? Raha ei tuo rakkautta tai takaa onnea, mutta ainakin arkea helpottaa, jos tili ei jatkuvasti ole nollilla. Jousto ei ole ollenkaan huono asia, mitä raha-asioihin tulee. Tämän olemme mekin huomanneet. Siitä ajatuksesta syntyikin lainatuotteemme joustoluotto.

Luottotilin vahvuutena jousto

coins-1523383_1920Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, joka mukautuu hakijan tarpeisiin. Se voi olla nopea pikavippi tai suurempi laina. Luottotilin ehdoton vahvuus on jousto. Yhdellä lainahakemuksella saat käyttöösi 100–3000 euron suuruisen luottotilin, joka elää tarpeesi mukaan.

Luottotilin jousto näkyy nostosummien lisäksi takaisinmaksuajassa sekä kuukausierien koossa. Voit maksaa nostetun lainan pois kerralla tai vaihtoehtoisesti pienemmissä kuukausierissä. Yksittäisen maksuerän suuruus riippuu aina nostetun lainan määrästä. Maksettuasi lainaa takaisin joustotilille nostettavissa oleva luotto lisääntyy. Jousto toimii siis joka suuntaan!

Joustavan luottotilin avaaminen on ilmaista. Joustoluotto on mainio varasuunnitelma taloudelliseen ahdinkoon. Pienikin laina voi joskus pelastaa ison kriisin arjen keskellä.

Voit hakea joustoluottoa verkkopalvelumme kautta. Lainahakemus on helppo ja nopea täyttää. Tunnistaudu järjestelmään verkkopankkitunnuksillasi, syötä yhteystietosi ja pankkitilisi numero sekä lopuksi haluamasi lainasumma. Lainahakemus hyväksytään lainapalvelujen aukioloaikoina muutamassa minuutissa vuoden jokaisena päivänä. Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi voit nostaa rahaa tilillesi heti.

Hae joustoluottoa jo tänään!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle