Joustavat luotot ja nopeat lainat

Luotot ja lainat ovat aina olleet rahoittamassa ihmisten elämää. Oli kyseessä sitten asuntolaina, luottokortti tai vaikka opintolaina. Elämä helpottuu, kun rahaa on käytettävissä hieman enemmän. Toki riippuu ihmisten elämäntilanteista, tulotasosta ja rahankäyttötavoista, paljonko lainaa kenenkin tilille nostetaan.

Lisäksi ihmisiä vaivaa jatkuva kiire. Koko ajan pitäisi olla jossain, aikaa muutama tunti vuorokaudessa enemmän ja asioiden pitää tapahtua aina vain nopeammin. Myös lainantarjoajat ovat havainneet ihmisten kiireen ja ovat halunneet tuoda lainapalvelut vastaamaan ihmisten kiireeseen. Lainan saa nykyään muutamassa minuutissa.

OKvipin myöntämä joustoluotto on laina nopeimmillaan. Se on 100-3000 euron suuruinen luottotili, joka on käytettävissä päivin ja öin. Tililtä voi tehdä nostoja ympäri vuorokauden. Tosin halutessaan tehdä nostoja yötä myöden on joustoluotto oltava jo avattuna. Nostoja voi tehdä netissä tai vieläkin helpommin ja nopeammin tekstiviestillä.

Luotot ja lainat netistä

Lainaa on nykyään helppo hakea netistä. Lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa ja rahatkin ovat tilillä yhtä nopeasti. Lainahakemuksen voi täyttää netissä ympäri vuorokauden. Yöllisestä lainahakemuksesa päätöksen tosin saa vasta aamulla, sillä lait estävät lainojen myöntämisen keskellä yötä. Öiset lainahakemukset käsitellään aamuisin lainapalvelujen auettua saapumisjärjestyksessään.

Hae joustoluotto:

  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä hakemukseen henkilö- ja tulotiedot
  • Varmista tulotietosi
  • Odota lainapäätöstä
  • Rahat ovat tililläsi

Joustoluoton ideana ja ajatuksena on olla kuin luottokortti netissä. Sen on tarkoitus tuoda välitön apu talouden notkahtaessa. Ainoastaan nostettu laina kasvaa korkoa, joten joustoluoton voi avata vaikka hätävaraksi tiukkoja tilanteita varten.

Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä. Erien suuruus riippuu nostetun lainan määrästä. Luoton voi maksaa takaisin myös kokonaisuudessaan. Maksaessasi suurempia summia takasin saat käyttöösi taas enemmän luottoa.

HAE JOUSTOLUOTTO!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle