Joustava laina – nosta 500e tai 2500e

Joustoluotto on joustava laina, joka rientää avuksi rahantarpeen ollessa suurin. Se auttaa, jos kertynyt laskukasa alkaa ahdistaa. Se auttaa, mikäli rahat eivät tunnu riittävän ruokaan palkkapäivän häämöttäessä vasta seuraavalla viikolla. Joustoluoton avulla voi hankkia lapsille uudet talvikengät ja -haalarit, vaikka tilillä olisikin rahaa hieman heikosti. Joskus laina on ainoa keino rahoittaa arjen menoja tai odottamattomia kuluja. Siinä ei kuitenkaan ole mitään hävettävää, vaan päinvastoin se voi olla jopa järkevää.

Joustoluotto on 100–3000 euron suuruinen luottotili, jolta nostoja voi tehdä aina tarpeensa mukaan. Kertanosto voi olla niinkin pieni kuin 50 euroa. Toisaalta se voi olla myös esimerkiksi 500 euroa, mutta kuitenkin maksimissaan 3000 euroa. Haluamansa kokoisia nostoja voi siis tehdä oman luottotilin sisällä, kunhan myönnetty laina siihen riittää. Laina ei siis automaattisesti ole 3000 euroa, vaan se voi olla 500 euroakin. Lainasumma lasketaan hakijan varallisuuden mukaan.

Joustoluotto elää nostojen ja takaisinmaksujen mukaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että maksaessasi lainaa takaisin tilin luottovara kasvaa. Voit takaisinmaksujen jälkeen tehdä taas tarvittaessa suurempia nostoja. Joustoluotto on todellakin joustava laina.

500 euron laina nopeasti tilille

Joustoluotto on helposti haettavissa verkosta löytyvällä lainahakemuksella. Lainapalveluiden aukioloaikoina hakemukset käsitellään muutamissa minuuteissa, mutta lainahakemuksen voi täyttää vaikka keskellä yötä. Öisin lähetetyt hakemukset otetaan käsittelyyn aina aamulla saapumisjärjestyksessään. Kun hakemus on hyväksytty ja laina myönnetty, voi nostoja tehdä heti. Joustoluoton voi kuitenkin avata, vaikka tällä hetkellä varsinaista tarvetta ei olisikaan. Joustoluotto säilyy hätävarana taloudellisen notkahduksen yllättäessä, vaikka laina ei heti olisikaan ajankohtainen.

Avatulta joustoluotolta voi tehdä nostoja ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Laina siirtyy tilillesi heti, vaikka kyseessä olisikin 500 euron nosto tai jopa suurempi laina. Nostosumma on jokaisen oma asia, kunhan se säilyy myönnetyn lainan rajoissa.

Hae laina!


Takaisin Ajankohtaista-sivulle