Halpa pikavippi lyhyellä laina-ajalla

Kun joku mainitsee sanaparin halpa pikavippi, saattaa ensimmäinen tunne ja olettamus olla epäilys ja epäusko. Mistä muka saa halvan pikavipin? Ei ole olemassa! En usko! Joku toinen voi suhtautua kuulemaansa täysin neutraalisti, sillä hänellä ei ole tarvetta pikavipille. Toisaalta kolmannen fiilis voi olla toiveikas ja luonnollisesti myös kiinnostunut. Halpa pikavippi? Todellako? Kerro lisää! No kerrotaan.

OKvipin tavoin Lainasto Oy:n lainaperheeseen kuuluva NordCredit on päättänyt alkaa tarjota ja myöntää asiakkailleen ilmaista lainaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettei lainaraha kerää lainkaan kuluja tai kasva korkoa laina-aikana. Tästä syystä myös laina-aika on lyhyempi, tarkemmin sanottuna 14 vuorokautta.

Kuluton laina tulee siis maksaa takaisin kahden viikon kuluessa sen nostamisesta. Mikäli näin ei kuitenkaan tapahdu, lainaehtoihin tulee muutos. Kuluton kertalaina muuttuu 12 kuukauden korolliseksi vipiksi, joka maksetaan takaisin vuoden aikana pienissä kuukausierissä. Kuluton laina ei yllättäen olekaan enää kuluton. Mutta tämä on siis täysin maksajasta ja maksuajasta kiinni.

Halpa, joustava pikavippi

Helppo laina on myös OKvipinkin verkkosivuilta haettava Joustoluotto. Se voi olla pikavippi, mutta toimii myös suurempana lainana. Joustoluotto on siis 100–3000 euron luottotili, jolta tilinhaltija voi tehdä nostoja aina tarpeen mukaan. Tilin koko määräytyy lopulta lainanhakijan tulojen ja maksukyvyn mukaan.

Joustava pikavippi mukautuu siis lainanhakijan tarpeeseen. Luottotililtä voi tehdä haluamansa kokoisia nostoja niin usein kuin tarve vaatii. Kertanoston määrä voi olla alimmillaan 50 euroa ja enimmillään myönnetyn lainan kokoinen. Kovin suuria rajoitteita joustoluoton nostoihin ei siis sisälly.

Myös joustoluoton takaisinmaksu joustaa. Luoton voi maksaa takaisin sopivankokoisissa kuukausierissä tai halutessaan kertamaksuna eli kokonaan pois. Joustoluotto elää nostojen ja takaisinmaksujen mukaan, joten on itsestäsi kiinni, paljonko luottoa on käytettävissä.

Kuluton pikavippi sekä joustoluotto ovat haettavissa netissä ympäri vuorokauden. Lainapäätöksen saa kuitenkin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle