Hae pikalainaa – ja nuku paremmin

Kummitteleeko kaapissa kasa erääntyneitä laskuja? Jäikö tilille välttämien menojen jälkeen tuskallisen pieni summa rahaa? Näyttääkö siltä, ettei tilanne ole jatkossakaan helpottamassa? Oma taloudellinen tilanne voi olla yksi raastavimmista stressitekijöistä. Huono rahatilanne voi olla itse aiheutettu, mutta se voi syntyä myös yllättävistä, äkillisistä menoista. Harvassa ovat ihmiset, jotka eivät joskus olisi menettäneet yöuniaan taloudellisesta tilanteesta aiheutuvan stressin vuoksi.

Nopein keino taloudellisen tilanteen vakauttamiseksi on hakea pikalainaa. Tarpeeksi suurella pikalainalla voit hoitaa esimerkiksi erääntyneiden laskujen kasan pois kummittelemasta ja keskittyä sitten maksamaan ainoastaan pikalainaa takaisin. Pikalainaa maksetaan takaisin kuukausierissä maksusuunnitelman mukaan. On huomattavasti mukavampi maksaa pois vain yhtä pikalainaa sen sijaan, että joutuisi tasapainottelemaan useiden erillisten laskujen kanssa.

Pikalainaa muutamalla klikkauksella

Pikalainaa saa haettua nykyään varsin helposti. Muutamalla klikkauksella pääset täyttämään lainahakemuksen ja rahat ovat tililläsi jopa vartissa. Pikalainaa voit hakea vaikka kotisohvalta käsin. Riittää, että sinulla on käytössäsi tietokone, kannettava, tabletti tai älypuhelin sekä toimiva internet-yhteys. Hakemuksen täyttäminen itsessään on vaivatonta.

  1. Tunnistaudu järjestelmään mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla
  2. Syötä yhteystiedot ja tilinumero
  3. Ilmoita tulotiedot sekä menoarvio
  4. Vahvista tulotiedot lähettämällä palkkatosite tai kirjautumalla Instantor-palveluun
  5. Lähetä hakemus ja odota päätöstä

Lainapalvelujen aukioloaikoina saapuneet hakemukset käsitellään muutamassa minuutissa. Pikalainaa voi kuitenkin hakea ympäri vuorokauden. Yön aikana tulleet lainahakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessään seuraavana aamuna. Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi voit nostaa pikalainaa tilille heti.

OKvipiltä pikalainaa joustavasti

OKvippi.fi tarjoaa pikalainaa, joka on käytännössä joustava luottotili. Tulotietojesi perusteella sinulle myönnetään oma henkilökohtainen luottoraja, jolta voit nostaa pikalainaa aina tarpeesi mukaan. Joustoluoton suuruus voi olla jopa 3000 euroa. Voit avata tilin vaikka hätävaraksi, vaikkei rahalle heti käyttöä olisikaan. Maksat nimittäin korkoa ainoastaan nostetusta lainasta. Joustotilillä viihtyvä raha ei siis kerrytä kuluja.

Nukut yösi varmasti paremmin, kun sinulla on takataskussasi hätävara äkillisiin, yllättäviin menoihin. Tosin aina huonot yöunet eivät kuitenkaan selity stressillä – vika voi olla myös sängyssä. Pikalainaa voikin hakea myös uuden sängyn hankintaan.

Hae pikalainaa


Takaisin Ajankohtaista-sivulle