Hae lainaa

LainahakemusVipin hakeminen on helppoa, sillä lainahakemuksen täyttämisessä kestää vain minuutteja. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, oli käytössä sitten älypuhelin, tabletti tai vaikka kannettava tietokone. Hakemusjärjestelmä on optimoitu kaikille laitteille – käyttökokemus on näin ketterä ja miellyttävä.

Vippiä voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa. Hakemuksia käsitellään vuoden jokaisena päivänä.

 

Hae vippiä helposti ja huolettomasti

Palvelumme on tarkoitettu äkillisten rahareikien paikkaamiseen, niinpä olemme tehneet kovasti työtä sen eteen, että vipin hakeminen on myös nopeaa ja ketterää. Vipin hakeminen tapahtuu pääasiassa seuraavalla tavalla:

  1. Tunnistaudu järjestelmäämme joko mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksillasi
  2. Syötä yhteystietosi sekä pankkitilisi numero
  3. Ilmoita tulotietosi ja menoarviosi (HUOM! Tulotiedot tulee vahvistaa kohdassa 4)
  4. Vahvista tulotietosi joko lähettämällä asiakaspalveluumme tosite palkastasi tai muista tuloistasi TAI kirjautumalla kätevään Instantor-järjestelmään
  5. Lähetä vippihakemus ja odota päätöstä – siinä kestää yleensä vain minuutteja, ja sen jälkeen voit nostaa vippiä heti tilille!

 

Hae lainaa

 

Vipin hakeminen on turvallista

Turvallinen vippiKun syötät tietojasi hakemusjärjestelmäämme, voit olla varma etteivät ne päädy kolmansille osapuolille. Hakemusjärjestelmä on SSL-suojattu, mikä tarkoittaa sitä että kaikki tieto minkä lähetät ja vastaanotat hakemusjärjestelmässä on kryptattu vahvalla salausavaimella. Tunnistat SSL-suojatut järjestelmät aina osoitteen https-alusta ja lukkosymbolista.

Voit lukea lisää SSL-suojauksesta, tietoturvasta ja yksityisyydensuojasta Viestintäviraston sivuilta.

 

Hae vippiä – helpota arkea

Kun arjen yllättävät menoerät yllättävät, ei kannata jäädä maahan makaamaan vaan hakea lainaa: luottoamme saa kiinteällä 5% kuukausikorolla, lisäksi takaisinmaksuerät eivät koskaan ylitä 220 euroa vaikka nostaisit koko luottorajan kerralla tilillesi. Tämä mahdollistaa arjen talouden tasapainottelun.

Monet kääntyvät ensimmäisenä kaverien tai sukulaisten puoleen, kun vipin tarve yllättää. Kyseessä on kaksipiippuinen ilmiö: toisaalta on fiksumpaa lainata nollakorolla kaverilta, mutta kääntöpuolena asiassa on se fakta, että raha-asiat voivat sotkea pitkätkin ystävyyssuhteet: velka on aina velkaa. Kun haet lainaa luotonantajalta, kuvio on selkeämpi: lainalle on tietty takaisinmaksuaika ja korko, etkä täten aseta ”pantiksi” sukulais- tai kaverisuhteita. Maksat täten enemmän kuin olisit kaverille tilittänyt, mutta et riskeeraa elämäsi rahaa arvokkaampia elementtejä hetkellisen talousahdingon takia. Muista kuitenkin pohtia vipin hakemista aina tarkkaan ennen lopullista hakemuksen lähettämistä. Jos et maksa lainaasi ajoissa takaisin, voit menettää luottotietosi. Ilman luottotietoja on hankalaa solmia esimerkiksi vuokra- tai puhelinliittymäsopimuksia. Et myöskään saa lainaa esimerkiksi asunnon ostoon. Luottotietojen palaamisessa voi kestää vuosia. Muista siis aina pistää jäitä hattuun ja mielellään nukkua yön yli, ennen kuin teet tärkeitä rahaan liittyviä päätöksiä.

 

Hae lainaa