Nosta 2000 euron laina heti

Tänä päivänä nopeus on valttia. Mitä nopeammin yritys tarjoaa asiakkaan ongelmaan ratkaisun, sitä parempi. Erityisesti odottamattomat ja yllättävät menot saattavat saada aikaan harmaita hiuksia. Äkillisiin menoihin on kuitenkin nopea ratkaisu: hae lainaa.

Lainaa voi hakea lainatuotteesta riippumatta ympäri vuorokauden: pikavippi, joustoluotto tai kulutusluotto. Laina myönnetään kuitenkin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina.

Joustoluotto – 2000 euron joustava laina heti tilille

Joustoluotto on joustava 100-3000 euron vakuudeton laina. Se on luottotili, jota hakemalla saat 2000-3000 euron luottorajan. Tätä luottorajaa voit hyödyntää oman tarpeesi mukaan. Voit nostaa 150 euroa pieneen tarpeeseen tai suuremman notkahduksen yllättäessä vaikka 2000 euroa. Ainoastaan luottoraja on rajanasi.

Joustoluotto on kuin luottokortti netissä. Se on aina tavoitettavissasi – aamusta yöhön. Voit tehdä nostoja netissä tai tekstiviestillä milloin tahansa.

Joustoluoton takaisinmaksu joustaa myös. Sen voi maksaa takaisin pienissä kuukausierissä, jolloin lainan takaisinmaksu on helpompaa. Lainan voi maksaa takaisin myös kertamaksuna, jolloin saat käyttöösi taas joko joustoluoton.

Kulutusluotto – 2000 euron laina kerralla tilille

Kulutusluotto on pikalainatuotteista suurin. Se on 2000-5000 euron keskisuuri laina, joka siirtyy myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainanhakijan tilille kertasuorituksena.

Kulutusluotto on laina, joka sopii mainiosti erilaisiin, suurempiin hankintoihin. Kulutusluotolla voi kustantaa remontin tai sisustushankkeen. Se auttaa autohuollon kaataessa budjettisi. Kulutusluotolla voi myös toteuttaa pitkäaikaisen haaveesi, johon et aiemmin ole uskaltanut panostaa:l ähde veneellä Australiaan tai hyppää kuumailmapallon kyytiin. Elämä on tehty elettäväksi.

Kulutusluoton laina-aika on 1-3 vuotta riippuen täysin lainanhakijan omasta maksukyvystä. Voit valita 2000 euron lainalle kolmen vuoden maksuajan, mikäli se sopii sinulle parhaiten. Toisaalta lainan voi maksaa takaisin myös nopeammin eli jo yhdessä tai kahdessa vuodessa. Kuukausittaiset tasaerät auttavat suunnittelemaan talouttasi, jolloin suuria notkahduksia ei pitäisi tulla ainakaan lainan takaisinmaksun vuoksi.

OKvippi on Lainasto Oy:n hallinnoima lainapalvelu, joka toimii yhdessä muun muassa NordCredit-lainapalvelun kanssa.

Lainasto Kulutusluotto.


Takaisin Ajankohtaista-sivulle