200 euron pikavippi joustavasti

Toisinaan syntyy tilanteita, joissa lainalle on tarvetta. Tarve voi olla ennustettavissa, mutta se saattaa myös yllättää varsin äkillisesti. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää, että taloudellisen notkahduksen saa nopeasti purettua ja tasattua.

Joustoluotto on joustava laina, joka mukautuu asiakkaan tarpeisiin. Se on 100–3000 euron luottotili, jonka suuruus riippuu lopulta asiakkaan tulotasosta ja samalla tietysti maksukyvystä. Enimmillään joustoluotto voi kuitenkin olla 3000 euroa. Mikäli tarvetta olisi suuremmalle lainalle, kannattaa tutustua Lainasto Oy:n Kulutusluottoon.

Joustava pikavippi on suunniteltu erityisesti asiakasta varten. Se on kuin luottokortti netissä, mutta ei niin helposti tai harkitsematta käytettävissä. Se vaiva rahan saamiseksi on nähtävä, että siirtää lainaa ensin joustoluotolta tilille. Tosin nostoja on helppo tehdä netissä tai vaihtoehtoisesti ihan perinteisellä tekstiviestillä.

Hae 200 euron pikavippi

Joustoluotto mukautuu tosiaan asiakkaan tarpeisiin. Sitä voi käyttää vaikka toistuvana pikavippinä, jos taloudellinen tilanne vaatii. Voit nostaa kuukausittain esimerkiksi 200 euroa saadaksesi talouden taas kuntoon. Joustolainaa kun ei tarvitse maksaa kerralla takaisin – ellei erikseen niin halua.

Joustoluoton takaisin maksukin siis joustaa. Luoton voi maksaa kokonaisuudessaan, kuten jo todettiin. Sen voi kuitenkin maksaa takaisin myös kuukausittaisilla lyhennyksillä. Luottotili elää nostojen ja takaisinmaksun mukaan, joten maksaessasi enemmän takaisin voit seuraavalla kerralla nostaa taas isomman pikavipin.

Joustoluottoa voi hakea verkosta löytyvällä lainahakemuksella. Sen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Yöaikaan haetut joustoluotot käsitellään kuitenkin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Kun joustoluotto on myönnetty, nostoja voi tehdä myös yöaikaan – vaikka jouluaattona. Rahat saa tilille heti.

Tutustu myös NordCreditin uuteen lainatuotteeseen: NordCredit Kuluton. Se on ilmainen pikavippi, joka ei kasva ollenkaan korkoa tai kerrytä muitakaan kuluja. Kooltaan pikavippi on 100–300 euroa. Laina-aika kertalainalla on 14 vuorokautta, jonka kuluessa se on maksettava kokonaisuudessaan takaisin.

Lisätietoja: NordCredit Kuluton


Takaisin Ajankohtaista-sivulle